Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Που θα γίνει η έκθεση μοτοσικλέτας το 2024;

Ελλάδα 5:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που θα γίνει η έκθεση μοτοσικλέτας το 2024;

NEWSMOTO

Που θα γίνει η έκθεση μοτοσικλέτας το 2024;

NEWSMOTO

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσικλετών Ελλάδος ανακοίνωσε την ημερομηνία και το σημείο που θα διεξαχθεί η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας συνεχόμενα ανοδική πορεία τα τελευταία τρία χρόνια η αγορά της μοτοσικλέτας έχει φτάσει σε ένα από τα καλύτερα επίπεδα στη χώρα μας. Και μία έκθεση για τον κλάδο, αναμφίβολα θα βοηθήσει ακόιμα περισσότερο!

Οι ανάγκες για ταχύτερη, οικονομικότερη και πρακτικότερη μετακίνηση σε συνδυασμό με την έκρηξη νέων μοντέλων και τεχνολογιών από τους κατασκευαστές γοήτευσε τους οδηγούς οι οποίοι στράφηκαν προς τους δυο τροχούς.

Αυτή άνοδος στο ενδιαφέρον για τη μοτοσικλέτα ουσιαστικά «ανάγκασε» τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσικλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) να αναζητήσει την πιθανότητα δημιουργίας μιας νέας έκθεσης αντάξιας των προσδοκιών των σύγχρονων αναβατών. Ο ΣΕΜΕ λοιπόν ανακοίνωσε ότι το 2024 η Έκθεση Μοτοσικλέτας μεταφέρεται στον premium χώρο του Metropolitan Expo και τα πραγματοποιηθεί στις 10-14 Απριλίου του 2024.

Advertisement
Advertisement

Το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλέτας και scooter, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και όλες τις νέες υπηρεσίες του κλάδου.

Παράλληλα οι λάτρεις της μοτοσικλέτας θα μπορέσουν να κάνουν test ride σε μοναδικά μοντέλα δικύκλων ενώ θα παρουσιαστούν αρκετά events και happenings. Η έκθεση θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της για το κοινό το Τετάρτη 10 Απριλίου και θα παραμείνει επισκέψιμη έως και την Κυριακή 14 Απριλίου.

Advertisement

Αναμένουμε και την ανακοίνωση για το που θα γίνει και η αντίστοιχη έκθεση αυτοκινήτου γαι το 2024…

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Ανασκόπηση της EICMA 2023 (+video)
UM Motorcycles: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Χοσέ Βιλέγκας (+video)
Αποστολή newsmoto: Η Triumph έφερε στο Μιλάνο το νέο Tiger 900