Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νεκρός σε τροχαίο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός

Ελλάδα 15:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νεκρός σε τροχαίο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός

NEWSMOTO

Νεκρός σε τροχαίο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός

NEWSMOTO

Ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στα 71 του χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ένα πολύ δυσάρεστο νέο μας έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού καθώς ο διάσημος ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με μοτοσικλέτα. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός είχε βγει βόλτα στην περιοχή του Βέρμοντ με την μοτοσικλέτα του, μια Honda VT1700 Shadow του 1986.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής ο οδηγός ενός SUV αποφάσισε ξαφνικά να στρίψει αριστερά θέλοντας βιαστικά να μεταφερθεί σε έναν ανοιχτό χώρο πάρκινγκ. Ο Γουίλιαμς δυστυχώς δεν είχε τον χρόνο να αντιδράσει και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, πέφτοντας με δύναμη στην άσφαλτο.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός φορούσε κράνος, τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά με αποτέλεσμα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Albany Medical Center απλά να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 1975 και οι μεγαλύτεροι κινηματογραφικοί του σταθμοί ήταν το Hair, το Once Upon a Time in America, το Tales from the Crypt, το Batman: The Animated Series, το Things to Do in Denver When You’re Dead και Deep Rising.

Advertisement

Σημαντικό ήταν το πέρασμά του και από τις τηλεοπτικές σειρές καθώς πρωταγωνίστησε στο Everwood, στο Chicago Fire και στο Chesapeake Shores. Ο Τριτ Γουίλιαμς ήταν επίσης πιλότος αεροπλάνων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκαριστικό ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στην Καλαμάτα (+video)
Να γιατί δεν πρέπει να χαζεύουμε όταν υπάρχει ατύχημα (+video)
Ανατριχιαστικό ατύχημα για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (+video)