Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Kawasaki Ζ650: Ανανεωμένη στα σημεία για το 2020 (+video)

Ελλάδα 9:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kawasaki Ζ650: Ανανεωμένη στα σημεία για το 2020 (+video)

NEWSMOTO

Kawasaki Ζ650: Ανανεωμένη στα σημεία για το 2020 (+video)

NEWSMOTO

Για το 2020, η Kawasaki Ζ650 έρχεται πλήρως εξοπλισμένη με νέα χαρακτηριστικά, τα οποία την κάνουν να ξεχωρίζει στην naked κατηγορία μεσαίου κυβισμού.

Advertisement
Advertisement

 

Ως ο καινοτόμος ηγέτης στη συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των naked μοτοσυκλετών, η Kawasaki δεν αρκείται στην επιτυχία της και η νέα Z650 εκφράζει τη φρέσκια προσέγγιση του δημοφιλούς μοντέλου μεσαίου κυβισμού. Κατασκευασμένη με τη φιλοσοφία Sugomi της Kawasaki, που συνδυάζει τις μηχανολογικές και στυλιστικές αρχές του εργοστασίου, η Z650, συμπεριλαμβάνεται με υπερηφάνεια στη σειρά «Ζ», η οποία εκτείνεται από τα 125 μέχρι και τα 1000 κ.εκ.

Η Kawasaki Ninja 1000SX είναι και Sport και Touring

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη της εμφάνιση το 2017, η μυώδης Z650 έχει συναρπάσει τους αναβάτες της κατηγορίας μεσαίου κυβισμού. Με δυναμική αλλά και επιβλητική εμφάνιση, που συνδυάζεται αρμονικά με διασκέδαση και ευκολία στην οδήγηση, απευθύνεται στους έμπειρους μοτοσυκλετιστές, αλλά και σε αυτούς που μπήκαν πρόσφατα στον κόσμο των δύο τροχών. Σχεδιασμένη για να μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης A2, η Z650 διαθέτει στενού προφίλ πλαίσιο και κινητήρα επιδόσεων. Αποτελεί το σημαντικό βήμα προς ένα μεγαλύτερο μοντέλο Z, που για πολλούς είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα.

Η ευελιξία του κινητήρα από την εκκίνηση μέχρι την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου και η ευελιξία σε αστικό περιβάλλον, είναι μερικά από τα δυνατά σημεία της Z650. Ο δικύλινδρος κινητήρας προσφέρει ευέλικτη μετακίνηση στην πόλη, αλλά και δύναμη για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου, με ή χωρίς συνεπιβάτη. Η άνεση σε κάθε περιβάλλον εξασφαλίζεται και από την ανανεωμένη και πιο άνετη σέλα.

Νέα Kawasaki W800 (+video)

Advertisement

Για το 2020, η «Z» κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός με την προσαρμογή μιας εντυπωσιακής έγχρωμης οθόνης πολλαπλών λειτουργιών TFT 10,9 εκατοστών, η οποία αντικαθιστά τα προηγούμενα όργανα και προσθέτει στοιχεία, όπως είναι η ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, η λυχνία αλλαγής ταχυτήτων, ο μετρητής καυσίμου και η ένδειξη οικονομικής οδήγησης. Περιλαμβάνει επίσης διάφορες καινοτομίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η σύνδεση με Smartphone μέσω Bluetooth. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης στον βασικό της εξοπλισμό, φώτα LED μπροστά και πίσω, καθώς και ελαστικά Dunlop Sportmax Roadsport 2.

Advertisement

Η Z650 του 2020 ανεβάζει τον τομέα της άνεσης σε πολύ υψηλό επίπεδο, με νέων προδιαγραφών σέλα που διαθέτει βαθύτερο και πιο πλούσιο γέμισμα, επιτρέποντας την κάλυψη ακόμη μεγαλύτερων αποστάσεων με ή χωρίς συνεπιβάτη και παρέχοντας σιγουριά σε συνδυασμό με μεγάλη άνεση.Το πλαίσιο της Z650 είναι ένα χωροδικτύωμα που παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Παραμένει αμετάβλητο με γωνίες που τονίζουν το επιθετικό στυλ που έχει κάνει τόσο επιτυχημένο αυτό το μοντέλο.

Η νέα εμφάνιση απαιτεί και νέα χρώματα, οπότε τρεις επιλογές θα είναι διαθέσιμες για το 2020. Το Candy lime green / metallic spark black είναι βέβαιο ότι θα είναι εξαιρετικά δημοφιλές, ενώ το metallic spark black από μόνο του, θα είναι η επιλογή για ένα πολύ ευρύ κοινό. Η διχρωμία pearl blizzard white / metallic spark black είναι η τρίτη και τελευταία από τις τρεις υπέροχες χρωματικές επιλογές της Z650.

Advertisement