Menu
LIVE η κίνηση | Τιμές αυτοκινήτων Executive: VW Golf | Τιμές Καυσίμων

Newsmoto

Νέα Kawasaki W800 (+video)

  • newsmototeam

Τα μοντέλα της σειράς W800 που παρουσιάστηκαν πρόσφατα από την Kawasaki συμπληρώνονται το 2020, με τη νεότερη W που ολοκληρώνει την γκάμα τριών μοντέλων.

 

Προσθέτοντας νέα λάμψη και αντανακλώντας την επιτυχία των W800 Street και W800 Café, η νέα W800 αντλεί έμπνευση από την αυθεντική W1 που κυκλοφόρησε το 1966 και είχε τεράστιο αντίκτυπο στους μοτοσυκλετιστές εκείνης της εποχής.

Κινητήρας

Το νέο μοντέλο της Kawasaki φέρνει στο προσκήνιο την έντονη προσωπικότητα της μοτοσυκλέτας, την οποία εμπλουτίζει με τεχνολογία και προδιαγραφές, που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις και τους νομικούς περιορισμούς της σύγχρονης εποχής. Έχοντας στον πυρήνα της, τις γνωστές γραμμές του αερόψυκτου κινητήρα 773 κ.εκ. που αποδίδει 47 ίππους, η W800 και οι δύο αδελφές της, μπορεί να έχουν την εμφάνιση των προηγούμενων μοντέλων W, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των εξαρτημάτων που διαθέτουν, είναι νέα ή ανανεωμένα.

Πλαίσιο/αναρτήσεις

Ξεκινώντας από το πλαίσιο, η κατασκευή έχει σωλήνες μεγαλύτερης διαμέτρου που προσφέρουν σιγουριά και σταθερότητα. Το προσεκτικά σχεδιασμένο πλαίσιο περιλαμβάνει «πιρούνι» με αυξημένη διάμετρο καλαμιών στα 41 χιλ. και φαρδύτερους τροχούς, που συμβάλλουν στην οδική συμπεριφορά των μοντέλων W800, με τη νέα W800 να έχει το πλεονέκτημα του μπροστινού τροχού 19 ιντσών που ενισχύει την κλασική της εμφάνιση. Με τα επιχρωμιωμένα φτερά και το επίσης επιχρωμιωμένο τιμόνι, το οπτικό εφέ που δημιουργείται είναι ιδιαίτερο. Η προσθήκη του κεντρικού σταντ στον βασικό εξοπλισμό ενισχύει ακόμη περισσότερο την ευκολία στην καθημερινή χρήση.

Εμφάνιση

Από αισθητικής άποψης, η W800 διαθέτει σέλα σε στυλ «tuck and roll», μοναδικής σχεδίασης γραφικά στα όργανα, καθώς και βαφή και γραφικά που θυμίζουν τις μοτοσυκλέτες του παρελθόντος, προσθέτοντας παράλληλα μια σύγχρονη πινελιά. Η νέα W800 δημιουργήθηκε για να προσελκύσει και να συναρπάσει τους φίλους των κλασικών μοντέλων. Γι’ αυτό το λόγο περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό επιχρωμιωμένων και γυαλισμένων εξαρτημάτων που συνδυάζονται αρμονικά, με τις κλασικές γραμμές που προσφέρουν οι διπλοί σωλήνες της εξάτμισης και τα δύο τελικά, τα οποία σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν βαθύ χαρακτηριστικό ήχο, σε συνδυασμό με πολύ καλή εμφάνιση.

 

Φρένα

Τα νέα δισκόφρενα εμπρός και πίσω, καθώς και το σύστημα ABS είναι τόσο αποτελεσματικά όσο και απαραίτητα για την τήρηση της νομοθεσίας, ενώ το συνολικό πακέτο επικεντρώνεται στην κάλυψη των προδιαγραφών Euro5 που θα τεθούν σύντομα σε εφαρμογή. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά υπάρχει μια σειρά από έξυπνες προσθήκες. Περιλαμβάνονται ο συμπλέκτης ολίσθησης που αποτρέπει τις αναπηδήσεις του πίσω τροχού στα κατεβάσματα ταχυτήτων, οι δύο κλασικού στυλ και σύγχρονης τεχνολογίας κύλινδροι, η ψηφιακή ανάφλεξη και η ηλεκτρική μίζα.

Η σειρά W έχει μια πολύ σημαντική θέση στην ιστορία της Kawasaki. Για το 2020, η W800 τιμά τα περισσότερα από 50 χρόνια κληρονομιάς της σειράς «W» και φέρνει αυτή την εμβληματική μοτοσυκλέτα στη νέα εποχή, δίνοντας έμφαση στο κλασικό στυλ.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ανανέωση για την Kawasaki Ninja 650 2020

Η Kawasaki Ζ900: Η… γυμνή ανανέωση

Δημοφιλή στο Protothema.gr