Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανέωση για την Kawasaki Ninja 650 2020

Ελλάδα 8:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση για την Kawasaki Ninja 650 2020

NEWSMOTO

Ανανέωση για την Kawasaki Ninja 650 2020

NEWSMOTO

H Kawasaki παρουσίασε την εν σειρά δικύλινδρη Ninja των 650 κυβικών με μικρές αλλαγές για το 2020. Οι αλλαγές των Ιαπώνων ανανεώνουν τη σχεδίαση και δίνουν δυνατότητες συνδεσιμότητας στην μεσαίας χωρητικότητας Ninja.

Advertisement
Advertisement

 

Στον τομέα της αισθητικής η Kawasaki Ninja 650 παρουσιάζεται με νέα πλαστικά στο φέρινγκ και σχεδίαση που έρχεται πιο κοντά στην ZX-6R και τα υπόλοιπα μοντέλα που παρουσίασε πρόσφατα το ιαπωνικό εργοστάσιο.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο πιο δυναμικό φέρινγκ έχουν τοποθετηθεί νέα LED φωτιστικά σώματα με LED σώμα και στο πίσω μέρος. Για το 2020 η 650 Ninja αλλάζει και τον πίνακα οργάνων με μια νέα TFT Μονάδα 4,3 ιντσών. Η οθόνη έχει ενδείξεις για την επιλεγμένη ταχύτητα στο κιβώτιο, φωτεινή ειδοποίηση αλλαγής ταχύτητας, δείκτη βενζίνης και ένδειξη οικονομικής οδήγησης. Προσφέρει επίσης και συνδεσιμότητα με smartphone μέσω bluetooth με την χρήση της εφαρμογής “Rideology” της Kawasaki.

Στον στάνταρ εξοπλισμό προστίθενται και τα ελαστικά Dunlop Sportmax Roadsport 2.

Advertisement

Στον εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα των 649 κυβικών δεν ανακοινώνονται αλλαγές. Η ισχύ τους φτάνει στα 68 PS στις 8.000 σ.α.λ. και η ροπή στα 65,7 Nm στις 6.500 στροφές. Το ατσάλινο πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα της μοτοσυκλέτας συνεχίζει την πορεία του επίσης χωρίς να αλλάξει και το ίδιο ισχύει και για τις αναρτήσεις. Μπροστά τοποθετείται πιρούνι 41 χιλιοστών με διαδρομή ανάρτησης 125 χιλιοστά και πίσω αμορτισέρ με μοχλικό, διαδρομή 130 χιλιοστά και δυνατότητα προφόρτισης του ελατηρίου.

Advertisement

Στα φρένα οι δύο δίσκοι των 300 χιλιοστών και οι δαγκάνες των δύο εμβόλων της προηγούμενης μοτοσυκλέτας συνεχίζουν την πορεία τους και στην ανανεωμένη.

Η νέα Ninja 650 θα είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματικές επιλογές, μαύρο, λευκό και πράσινο, όλες με βάση το μαύρο.

Advertisement