Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα έκδοση Explorer για το Super Soco CPX (+video)

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση Explorer για το Super Soco CPX (+video)

NEWSMOTO

Νέα έκδοση Explorer για το Super Soco CPX (+video)

NEWSMOTO

Η VMoto Soco παρουσίασε μια νέα πιο περιπετειώδη έκδοση του πετυχημένου της CPX.

Advertisement
Advertisement

Ίσως το πιο ευρέως αναγνωρισμένο και σίγουρα πιο ολοκληρωμένο scooter στην γκάμα της Super Soco είναι το CPX. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό scooter με επιδόσεις 125cc έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις, πολύ καλό επίπεδο αυτονομίας (έως 140 χιλιόμετρα με διπλή μπαταρία) και πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά χάρη στις ποιοτικές αναρτήσεις και τον τροχό 16 ιντσών εμπρός.

Η VMoto στο Μιλάνο παρουσίασε μια νέα έκδοση του CPX την οποία ονόμασε Explorer. Από το όνομα μπορούμε να καταλάβουμε ότι το scooter έχει έναν πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα, αλλά και από την εμφάνιση μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτήν την προσέγγιση. Στην μάσκα εμπρός τα LED φωτιστικά σώματα είναι μεγαλύτερα και πιο επιθετικά, ενώ τα πλαστικά είναι πιο στρογγυλεμένα και μικρότερα σε διαστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Το πάτωμα εξακολουθεί να είναι επίπεδο, η σέλα πολύ άνετη, ενώ το πίσω μέρος είναι πιο περιπετειώδες με το σωληνωτό πλαίσιο να συνεχίζεται μέχρι την ουρά και την σχάρα να είναι αρκετά μεγάλη. Στον τομέα των επιδόσεων έχουμε επίσης σημαντική αναβάθμιση. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει αυξημένη απόδοση στα 8 kW (11 ίππους) πετυχαίνοντας τελική ταχύτητα της τάξης των 105 χλμ./ώρα.

Το Explorer είναι διαθέσιμο με μία μπαταρία η οποία φροντίζει με μία φόρτιση να παρέχει αυτονομία 100 χιλιομέτρων στον αναβάτη. Οι τροχοί είναι επίσης 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS και οι αναρτήσεις έχουν ελαφρώς αυξημένες διαδρομές. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα έρθει στην Ελλάδα το νέο Super Soco CPX Explorer.

Advertisement

Δείτε το νέο CPX Explorer.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το μέλλον της VMoto είναι εδώ (+video)
Έτοιμα τα επαναστατικά off-road της VMoto
Η επανάσταση της Super Soco ξεκινάει με το F01 (+video)