Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα χρώματα για την MV Agusta Superveloce 800

Ελλάδα 18:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα χρώματα για την MV Agusta Superveloce 800

NEWSMOTO

Νέα χρώματα για την MV Agusta Superveloce 800

NEWSMOTO

Οι φίλοι και αγοραστές της MV Agusta ζήτησαν να προστεθούν νέες χρωματικές επιλογές για την Superveloce και η Ιταλική εταιρία υπάκουσε. Τα νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα σύντομα και σηματοδοτούν την επανεκκίνηση των εργασιών στο εργοστάσιο του Varese στην Ιταλία.

Advertisement
Advertisement

 

Η MV Agusta ανακοίνωσε δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς για το πολύ διαφημισμένο νέο-ρετρό superbike της, την Superveloce 800. Η επιτυχία της μοτοσυκλέτας, ήταν άμεση και μεταφράστηκε σε πρωτοφανή αιτήματα για αύξηση της παραγωγής. Η επιτυχία αυτή σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της παραγωγής στις ιστορικές εγκαταστάσεις του Varese μετά το lockdown. Επίσης, δικαιολόγησε μία σειρά από νέες αισθητικές επιλογές, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν από μια ποικιλία εντυπωσιακών, κομψών χρωματικών συνδυασμών, τους οποίους δημιούργησαν οι ίδιοι.

Νέα MV Agusta Superveloce 800, η εντυπωσιακή

Advertisement
Advertisement

Ο Adrian Morton, Διευθυντής Σχεδίασης στο Κέντρο Έρευνας CRC της MV Agusta, επιβεβαίωσε αυτήν την πελατοκεντρική προσέγγιση λέγοντας: «Μετά την παρουσίαση του Superveloce 800 στο Μιλάνο, δεχθήκαμε, κάποιες προτάσεις/ σχόλιά τόσο από το κοινό όσο και από τους εισαγωγείς και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ένα χρυσό πλαίσιο, που τονίζει το νεο-ρετρό θέμα, τονίζει το καμπυλωτό στυλ των μοντέλων μας».

Μία ειδική MV Agusta Dragster 800 RR για την TheArsenale

Advertisement

Η πρώτη χρωματική παραλλαγή έχει τα κλασικά εταιρικά χρώματα MV Agusta: Ago Red και Ago Silver, που σχετίζονται με τις πρώτες μοτοσικλέτες αγώνων που αναπτύχθηκαν από την MV Agusta που κυριαρχούσαν στη σκηνή αγώνων Gran Prix για χρόνια. Οι χρυσοί τροχοί και οι λεπτομέρειες του πλαισίου είναι εμπνευσμένες από τις καθαρές ιταλικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες από το παρελθόν για να δημιουργήσουν μια πλούσια, εξατομικευμένη αίσθηση πολύ πέρα ​​από τη μέση παραγωγή μοτοσικλέτας.

Advertisement

Η δεύτερη χρωματική παραλλαγή είναι το Metallic Carbon Black και το Dark Metallic Matt Grey με συντονισμένη χρυσή λεπτομέρεια τόσο στους τροχούς όσο και στο πλαίσιο. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων δίνει μία αίσθηση, συνώνυμη των αγώνων Formula1 της δεκαετίας του 70, δίνοντας μια εναλλακτική λύση στα κλασικά εταιρικά χρώματα της MV Agusta.

 

 

Advertisement