Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Ξεκίνημα με Pedrosa στο Motegi

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Ξεκίνημα με Pedrosa στο Motegi

NEWSMOTO

MotoGP: Ξεκίνημα με Pedrosa στο Motegi

NEWSMOTO

O Ντάνι Πεντρόσα έδειξε το δρόμο στη πρώτη ημέρα δράσης για το MotoGP του Motegi. O Ισπανός αναβάτης της Honda σημείωσε με την LC213V την καλύτερη επίδοση της ημέρας στην απογευματινή περίοδο, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.46.088. Ήταν πάντως πολύ έντονη η μάχη, σε μία ημέρα όπου ο καλός καιρός αποτέλεσε σύμμαχο.

Advertisement
Advertisement

Ο Πεντρόσα που πέρυσι πανηγύρισε τη νίκη στο ιαπωνικό σιρκουί, παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί τη Κυριακή, αν θέλει να έχει ελπίδες να κλέψει τον τίτλο από τον Χόρχε Λορένθο.

Από τη πλευρά του, ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha κινήθηκε εντός… δεκάτου του δευτερολέπτου, συνεχίζοντας το μοτίβο που τον θέλει να ελαχιστοποιεί τις ζημιές, ακολουθώντας τον μεγάλο του αντίπαλο.

Μια ανάσα πίσω από τον Ισπανό βρέθηκε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Yamaha Tech 3. Πίσω από τον Ιταλό κατετάγη ο Γερμανός Στέφαν Μπραντλ της LCR Honda ενώ ενθαρρυντικός ήταν ο ρυθμός του Βαλεντίνο Ρόσι.

Advertisement
Advertisement

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, τοποθέτησε τη Ducati στη πέμπτη θέση της κατάταξης, σχεδόν έξι δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τη κορυφαία επίδοση της ημέρας. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν ο Μπεν Σπις με τη δεύτερη εργοστασιακή Yamaha, η εργοστασιακή Honda του Κέισι Στόνερ που πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα τη μεγάλη επιστροφή, ο Αλβάρο Μπαουτίστα της Honda Gresini, ο Καλ Κράτσλοου της Yamaha Tech 3 και ο Νίκι Χέιντεν με τη δεύτερη εργοστασιακή Ducati.
[nggallery id=736]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!