Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Τρίτωσε το καλό για Marquez

Ελλάδα 3:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP: Τρίτωσε το καλό για Marquez

NEWSMOTO

MotoGP: Τρίτωσε το καλό για Marquez

NEWSMOTO

Για μία ακόμα ημέρα ο Marc Marquez σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις δοκιμές εξέλιξης του MotoGP που διεξάγονται στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής όχι μόνο συνέχισε την κυριαρχία του αλλά κατέβασε ακόμα περισσότερο την κορυφαία επίδοση, αυτή τη φορά στο 1.59.533 – τέσσερα δέκατα κάτω σε σχέση με χθες.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν είχε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του, δεν ήταν ο μόνος που έσπασε το φράγμα των δύο λεπτών, ούτε πλαισιωνόταν από άλλους αναβάτες της Honda. Πίσω του o είχε τρεις Yamaha, τις εργοστασιακές των Valentino Rossi και Jorge Lorenzo και την ιδιωτική της Forward FTR του σταθερά ανταγωνιστικού Aleix Espargaro.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιταλός ήταν στα 2 δέκατα από τον Marquez, o Lorenzo στα +0.333 ενώ συνολικά στο ίδιο δευτερόλεπτο κινήθηκαν άλλοι τρεις αναβάτες: ο Stefan Bradl με τη δορυφορική LCR Honda, ο Dani Pedrosa με την εργοστασιακή αλλά και ο έβδομος Andrea Dovizioso, στην πρώτη φορά αυτό το τριήμερο που μία εργοστασιακή Ducati βρέθηκε στη δεκάδα.

Στα αξιοσημείωτα η έξοδος χωρίς επιπτώσεις του Pedrosa, οι επιδόσεις της FTR-Yamaha που αποδεικνύουν πως οι μοτοσυκλέτες της κατηγορίας Open (σ.σ. διάβασε περισσότερα εδώ) είναι πιο ανταγωνιστικές από τις περυσινές CRT, η πτώση του Bradl στη σχεδόν στοιχειωμένη για εκείνο πρώτη στροφή της Σεπάνγκ (εκεί έσπασε πέρυσι τον αστράγαλό του).

Επόμενο τεστ, πάλι στη Μαλαισία, στις 26-28 Φεβρουαρίου.