Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP Σάχσενρινγκ: Pole ξανά στη Γερμανία ο Marquez

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP Σάχσενρινγκ: Pole ξανά στη Γερμανία ο Marquez

NEWSMOTO

MotoGP Σάχσενρινγκ: Pole ξανά στη Γερμανία ο Marquez

NEWSMOTO

Άλλη μία pole position επί γερμανικού εδάφους πανηγύρισε ο εργοστασιακός αναβάτης της Honda, Marc Marquez, με διαφορά σχεδόν μισού δευτερολέπτου από τον ανταγωνισμό στο πλαίσιο του ένατου γύρου της σεζόν του 2016 για το MotoGP, που διεξάγεται στο σιρκουί του Σάχσενρινγκ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Έτσι ο Ισπανός που πρώτευσε και στο FP3 θα εκκινήσει για τέταρτη φορά φέτος από την pole position, επικρατώντας σε μία μάχη κατατακτήριων δοκιμών όπου… είδαμε πολλά! Η μεγάλη έκπληξη άκουγε στο όνομα Hector Barbera: ο Ισπανός της Avintia Ducati σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση και θα εκκινήσει δίπλα στον Marquez και τον Valentino Rossi με την εργοστασιακή Yamaha.

Στη δεύτερη σειρά του grid βρέθηκαν άλλη μία ιδιωτική Ducati, αυτή της Pramac με τον Danilo Petrucci, o Pol Espargaro για λογαριασμό της Tech 3 Yamaha και ο Maverick Vinales με την εργοστασιακή Suzuki.

Advertisement
Advertisement

Χαμηλή πτήση για τις δύο εργοστασιακές Ducati που έμειναν στις θέσεις 7 και 9, μόλις δέκατος ήταν ο Dani Pedrosa με την εργοστασιακή Honda ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, είχε άλλη μία πτώση. Τα άσχημα για τον αναβάτη της Yamaha είχαν αρχίσει από το πρωί, όταν απέτυχε να πλασαριστεί στο Top10 του FP3 ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία του στο QP2. Τελικά βρέθηκε εκεί αν και… οριακά αφού μία πτώση στο Q1, παραλίγο να τον θέσει νοκ άουτ. Τελικά πέρασε για… 5 εκατοστά του δευτερολέπτου αλλά πέφτοντας ξανά στο QP2, περιορίστηκε τελικά στην ενδέκατη θέση.