Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP Μαλαισίας Sprint: Δυναμίτης ο Άλεξ Μάρκεθ στη Sepang

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP Μαλαισίας Sprint: Δυναμίτης ο Άλεξ Μάρκεθ στη Sepang

NEWSMOTO

MotoGP Μαλαισίας Sprint: Δυναμίτης ο Άλεξ Μάρκεθ στη Sepang

NEWSMOTO

Ο Άλεξ Μάρκεθ πήρε μια άνετη νίκη στον Αγώνα Sprint της Μαλαισίας, ο Μαρτίν μείωσε στους 11 βαθμούς τη διαφορά από τον Μπανάια.

Advertisement
Advertisement

Ο Αγώνας Sprint του MotoGP στην πίστα Sepang της Μαλαισίας εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Ο Άλεξ Μάρκεθ με την Gresini Ducati και έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στα πλευρά του από την Ινδία, είχε εξαιρετικό ρυθμό και κατάκτησε μια πανάξια νίκη.

Παρότι δεν ξεκίνησε καλά, στους πρώτους γύρους διατήρησε την ψυχραιμία του και πέρασε διαδοχικά – και καθαρά – τον Πέκο Μπανάια που είχε την pole position και Χόρχε Μαρτίν για να πάρει την πρωτοπορία. Μόλις βρέθηκε πρώτος έκανε μερικούς γρήγορους γύρους, άνοιξε τη διαφορά και τελικά πήρε μια εύκολη νίκη στον Αγώνα Sprint.

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χόρχε Μαρτίν με την Pramac Ducati ο οποίος παρότι είχε ένα πρόβλημα στη μοτοσικλέτα του πριν την έναρξη του αγώνα, κατάφερε να πετύχει τον στόχο του που ήταν να τερματίσει μπροστά από τον μεγάλο του αντίπαλο Μπανάια.

Advertisement

Στην 3η θέση έμεινε τελικά ο πρωταθλητής της Ducati ο οποίος είχε μια μάχη με τον ανεβασμένο teammate του Ένεα Μπαστιανίνι. Ο Μπανάια έχασε μια καλή ευκαιρία να πάρει τη νίκη από την pole position, αλλά δεν είχε τελικά το ρυθμό των Μάρκεθ και Μαρτίν.

Advertisement

Στην 4η θέση βρέθηκε ο αναγεννημένος Ένεα Μπαστιανίνι με την εργοστασιακή Ducati, ενώ τα δύο KTM των Μπραντ Μπίντερ και Τζακ Μίλερ έκλεισαν την εξάδα. Στους δέκα πρώτους τερμάτισαν επίσης οι Μπεζέκι, Ζάρκο, Μαρίνι και Βινιάλες.

Την Κυριακή στις 9:00 το πρωί πραγματοποιείται το Grand Prix της Μαλαισίας.

Αποτελέσματα Sprint

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Μαλαισίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις
MotoGP Ταϊλανδής: Τρομερή νίκη του Μαρτίν στο θρίλερ του Μπουριράμ
MotoGP Ινδονησίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις