Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP 2021: H ομάδα της Honda HRC αποκαλύπτεται

Ελλάδα 21:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP 2021: H ομάδα της Honda HRC αποκαλύπτεται

NEWSMOTO

MotoGP 2021: H ομάδα της Honda HRC αποκαλύπτεται

NEWSMOTO

Η Honda είναι ο επόμενος κατασκευαστής –μετά τις Ducati, KTM, Yamaha– που ανακοίνωσε την παρουσίαση της εργοστασιακής της ομάδας για το MotoGP του 2021.

Advertisement
Advertisement

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 13.00 ώρα Ελλάδος και πατώντας εδώ θα δούμε την αποκάλυψη του RC213V του 2021. Παρόντες θα είναι και οι αναβάτες του HRC, που δεν είναι άλλοι από τους Pol Espargaro και Marc Marquez, με την αποκατάσταση του χεριού του δεύτερου να έχει πάρει διαστάσεις αγώνα δρόμου, κρίνοντας αμφισβητήσιμη την 100% ετοιμότητά του -τουλάχιστον- για την αρχή της σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως ο MM έχασε όλο το 2020 εξαιτίας όχι τόσο του κατάγματος που υπέστη στο χέρι κατά τη διάρκεια του 1ου αγώνα της περασμένης σεζόν, όσο της κακής μετεγχειρητικής διαχείρισης, που επέφερε μεταξύ άλλων μια σπασμένη λάμα τιτανίου και άλλα 2 χειρουργεία.

Οι ειδήσεις του HRC όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στις πίστες του MotoGP για τουλάχιστον μια ακόμα 5ετία (όπως είδαμε να πράττει και η Ducati εδώ). Για την ιστορία, η πορεία της Honda στα Grand Prix ξεκινά από το μακρινό 1954 έχοντας πάρει από τότε 800 νίκες σε όλες τις κατηγορίες με 100 διαφορετικούς οδηγούς. Στη μεγάλη κατηγορία, έχει καταφέρει να πάρει 25 Πρωταθλήματα Αναβατών, τα περισσότερα στην ιστορία από κάθε άλλο εργοστάσιο.

Advertisement
Advertisement

Ο πρόεδρος της Honda Motor, Noriaki Abe, δήλωσε σχετικά:

«Πρώτα θέλω να εκφράσω το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου στον Carmelo Ezpeleta και σε όλους όσους οργάνωσαν το Πρωτάθλημα εν μέσω της πανδημίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας με το MotoGP, κάτι που αποτελεί πράξη ζωτικής σημασίας για τις δραστηριότητές μας στη μηχανοκίνηση. Το MotoGP είναι η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις μοτοσυκλέτες και μέσω αυτού μπορούμε και εξελίσσουμε διάφορες τεχνολογίες, ετοιμάζοντας καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας. Η Honda θα συνεχίσει να κάνει χαρούμενους τους πελάτες της παγκοσμίως μέσω των δραστηριοτήτων της που συμπεριλαμβάνουν και το MotoGP».

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Voge 650DS: Το επόμενο βήμα είναι Enduro

Aprilia Tuono 660: Έρχεται Ελλάδα, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Advertisement

Αφιέρωμα: 30 χρόνια Honda CBR Fireblade