Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μειώνει την τιμή του εκκεντρικού Svartpilen η Husqvarna

Ελλάδα 20:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μειώνει την τιμή του εκκεντρικού Svartpilen η Husqvarna

NEWSMOTO

Μειώνει την τιμή του εκκεντρικού Svartpilen η Husqvarna

NEWSMOTO

Με φόντο τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του Svartpilen για το 2024, η Husqvarna στην Ελλάδα προχωράει σε μια μοναδική προσφορά για το μοντέλο του 2023.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πιο στιλάτες και διασκεδαστικές μοτοσικλέτες που διαθέτει στην γκάμα της τα τελευταία χρόνια η Husqvarna είναι η Svartpilen 401. Πρόκειται για μια μοντέρνα-ρετρό cafe racer μοτοσικλέτα η οποία ξεφεύγει πολύ σχεδιαστικά από τα καθιερωμένα προτάσσοντας ένα στυλ που την κάνει να ξεχωρίζει.

Η Svartpilen 401 είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 398 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 44 ίππους. Συνοδεύεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό της Bosch και μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης της PASC με το κιβώτιο ταχυτήτων να είναι 6τάχυτο. Το πλαίσιο χωροδικτύωμα συνεργάζεται με ποιοτικές αναρτήσεις της WP Apex που περιλαμβάνουν ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 43 χιλ. και μονό αμορτισέρ πίσω.


Στον εξοπλισμό του Svartpilen 401 θα βρει κανείς οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, ακτινωτούς τροχούς 17 ιντσών, προαιρετικό σύστημα Easy Shift (quickshifter), LED φώτα και φλας και USB θύρα φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Για τα μοντέλα του 2023, η Husqvarna μέσω της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ αποφάσισε να κάνει ένα σπουδαίο δώρο στους φίλους της μοτοσικλέτας μειώνοντας την τιμή στις 6.080 ευρώ. Παράλληλα, με την αγορά μιας καινούριας Svartpilen 401 δίνεται δώρο το γνήσιο μαγνητικό tank bag από τη λίστα Husqvarna Technical Accessories. Η προσφορά της Husqvarna ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Husqvarna ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του θρυλικού Nuda 900 (+video)
Επιτέλους ανανέωση για τα Husqvarna Vitpilen και Svartpilen (+video)
Εγκαίνια για το νέο Central Store KTM-Husqvarna-GasGas στην Αθήνα