Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια Triumph Thruxton εμπνευσμένη από τα Grand Prix

Ελλάδα 7:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Triumph Thruxton εμπνευσμένη από τα Grand Prix

NEWSMOTO

Μια Triumph Thruxton εμπνευσμένη από τα Grand Prix

NEWSMOTO

Κάπως έτσι θα ήταν η μοτοσικλέτα της Triumph στους αγώνες της δεκαετίας του 1970.

Advertisement
Advertisement

Την εταιρεία Rocks!Bikes την γνωρίσαμε πολύ καλά όταν παρουσίασε την flat track έκδοση του Piaggio Liberty. Γενικά, η διάσημη εταιρεία customizing έχει μια τάση να μετατρέπει κανονικές μοτοσικλέτες σε αγωνιστικές παντός είδους και το αποτέλεσμα συνήθως είναι εντυπωσιακό.

Αυτήν τη φορά η Rocks!Bikes αποφάσισε να ασχοληθεί με την Triumph Thruxton. Η βρετανική μοτοσικλέτα από μόνη της είναι ένα έργο τέχνης σε δύο τροχούς, ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρείας θέλησαν να την φέρουν πιο κοντά στους αγώνες Grand Prix της δεκαετίας του 1970.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που έκαναν ήταν να σχεδιάσουν ένα αγωνιστικό φέρινγκ στα πρότυπα των μοτοσικλετών εκείνης της εποχής. Το πλαίσιο έμεινε ανέπαφο, αλλά είχαμε επέμβαση στην ανάρτηση εμπρός η οποία απέκτησε ένα ανεστραμμένο πιρούνι της KYB από Yamaha R1. Στο πίσω μέρος επίσης είχαμε παρέμβαση με δύο αμορτισέρ της Bitubo, ενώ και τα φρένα ήρθαν αυτούσια από την R1.

Advertisement
Advertisement

Οι τροχοί σχεδιάστηκαν από την Kineo διατηρώντας την ακτινωτή δομή τους. Τα φώτα LED και τα όργανα αντικαταστάθηκαν επίσης με εξαρτήματα της Motogadget, ενώ πολύ όμορφη δουλειά έχει γίνει στη σέλα με δέρμα υψηλής ποιότητας. Η Triumph Lithium (όπως ονομάστηκε από την εταιρεία) κατασκευάστηκε σε μόλις ένα αντίτυπο και θα είναι μόνο εκθεσιακό μοντέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έργο τέχνης με καμβά την Triumph Bonneville (+video)
Triumph Tiger 900 Aragon: Τιμή και δόξα στα Rally Raid (+video)
Ρεκόρ παραγγελιών για τα 400άρια της Triumph (+video)