Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια Harley Davidson κινείται στο Παρίσι χωρίς αναβάτη (+video)

Ελλάδα 11:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Harley Davidson κινείται στο Παρίσι χωρίς αναβάτη (+video)

NEWSMOTO

Μια Harley Davidson κινείται στο Παρίσι χωρίς αναβάτη (+video)

NEWSMOTO

Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε μια μοτοσικλέτα να σας προσπερνάει χωρίς οδηγό;

Advertisement
Advertisement

Οι κάτοικοι του Παρισιού πριν από περίπου δύο χρόνια βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Στον αυτοκινητόδρομο A4 ξαφνικά βρέθηκε μια Harley Davidson να κινείται στην αριστερή λωρίδα χωρίς αναβάτη. Η μοτοσικλέτα μόνη της είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα και μάλιστα προσπερνούσε κάποια αυτοκίνητα με τους οδηγούς να μένουν άφωνοι.

Πολλοί είχαν τραβήξει βίντεο εκείνης της ξέφρενης πορείας της μοτοσικλέτας το οποίο φυσικά έγινε viral χωρίς όμως να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το τι είχε πραγματικά συμβεί. Πλέον, το μυστήριο λύθηκε καθώς ο υπεύθυνος για την κίνησης της Harley βρέθηκε και μίλησε για το συμβάν.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ατύχημα που συνέβη πριν φτάσουμε στο θέαμα του «Ghost Rider». Όπως ανάφερε ο αναβάτη στην Le Parisien, τη στιγμή που εκείνος κινούνταν στην αριστερή λωρίδα, ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε στα πλευρικά με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο. Μάλιστα ο αναβάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι και το πόδι. Παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης έπεσε, η μοτοσικλέτα δεν ταρακουνήθηκε τόσο ώστε να πέσει και εκείνη με αποτέλεσμα να συνεχίσει την πορεία της.

Advertisement
Advertisement

Η μοτοσικλέτα συνέχισε να κινείται για πέντε ολόκληρα χιλιόμετρα πριν τελικά χτυπήσει στο ενδιάμεσο τοιχίο και πέσει τελικά στην άσφαλτο. Η αλήθεια είναι ότι μοτοσικλέτες όπως η Harley Davidson με μακρύ μεταξόνιο και χαμηλόροπο κινητήρα έχουν την ιδανική ισορροπία για να μπορούν να συνεχίσουν να κινούνται ευθεία, ακόμα και χωρίς τον αναβάτη. Όπως και να έχει το μυστήριο του viral βίντεο με τον αναβάτη-φάντασμα λύθηκε.