Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με σάκε και πολεμικές τέχνες η παρουσίαση του Suzuki GSX-S1000GX

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με σάκε και πολεμικές τέχνες η παρουσίαση του Suzuki GSX-S1000GX

NEWSMOTO

Με σάκε και πολεμικές τέχνες η παρουσίαση του Suzuki GSX-S1000GX

NEWSMOTO

Η Suzuki επίσημα πλέον παρουσίασε την πιο σημαντική της μοτοσικλέτα για το 2024 και βάζει πλώρη για την κορυφή.

Advertisement
Advertisement

Ίσως η σημαντικότερη στιγμή της φετινής χρονιάς για την Suzuki ήταν η έλευση στην Ελλάδα της νέας GSX-S1000GX. Η σπορ τουριστική μοτοσικλέτα της ιαπωνικής μάρκας δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει στο… ντούκου καθώς φέρει στοιχεία που δεν έχουμε ξαναδεί από την Suzuki και ξεχειλίζει από τεχνολογία και ποιότητα.

Η Suzuki Motorcycles Greece επέλεξε τον πολυχώρο του Gazarte στην Αθήνα για να κάνει την επίσημη γνωριμία της μοτοσικλέτας με τους δημοσιογράφους και όχι μόνο, με τους κο Γιάννη Αλεξάκη και κο Γιώργο Ασημακόπουλο να ξεναγούν το κοινό στον μαγικό κόσμο της καινούριας μοτοσικλέτας.

Οι άνθρωποι της Suzuki στάθηκαν ιδιαίτερα στον πολυτάλαντο χαρακτήρα της μοτοσικλέτας η οποία σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να κινηθεί στην πόλη, να ταξιδέψει φορτωμένη, αλλά και να διασκεδάσει τον αναβάτη σε ένα ορεινό πέρασμα γεμάτο στροφές.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τις αναρτήσεις οι οποίες για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα της Suzuki είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες και με ημι-ενεργητική λειτουργία. Εκτός λοιπόν από τεχνολογική αναβάθμιση, η νέα GSX-S1000GX γίνεται πιο εύκολη στη χρήση καθώς μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα σε κάθε οδόστρωμα παρέχοντας κορυφαία ποιότητα κύλισης, άνεση και ασφάλεια στον αναβάτη.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, η Suzuki Motorcycles Greece είχε ετοιμάσει μια σπουδαία επίδειξη ιαπωνικών πολεμικών τεχνών εν μέσω δυνατής μουσικής. Με τον υπέροχο μπουφέ ασιατικών εδεσμάτων έκλεισε η βραδιά, άξια μιας τόσο σημαντικής μοτοσικλέτας.

Θυμίζουμε ότι η Suzuki GSX-S1000GX των 152 ίππων, είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, μπλε και χακί, στην τιμή των 17.995 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Suzuki Motorcycles.