Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2023

Το newsmoto Live στην EICMA 2023

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το newsmoto Live στην EICMA 2023

EICMA 2023

Το newsmoto Live στην EICMA 2023

EICMA 2023

Το NewsMoto σας μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα από την Έκθεση EICMA στο Μιλάνο.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση EICMA 2023 είναι το μεγαλύτερο μοτοσικλετιστικό γεγονός της χρονιάς. Όλα τα βλέμματα από τις 7 έως τις 12 Νοεμβρίου είναι στραμμένα στο Μιλάνο όπου όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν το παρόν και το μέλλον των δύο τροχών. Το NewsMoto βρίσκεται στο Μιλάνο και σας μεταφέρει όλα τα νέα και την ατμόσφαιρα από την EICMA. Παρουσιάσεις νέων μοντέλων, εκπλήξεις, συνεντεύξεις και ειδικές κατασκευές θα είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Το NewsMoto έχει ετοιμάσει ένα live blog το οποίο εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα του newsauto.gr και από εκεί μπορείτε σε πραγματικό χρόνο να ενημερωθείτε για τα πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στο Μιλάνο. Το liveblog θα είναι ενεργό την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και από εδώ θα τα δείτε όλα και θα τα μάθετε όλα από την φετινή EICMA.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με την SKY Express, τη διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία.  Η SKY Express μας ταξιδεύει στο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, με 33 μοναδικούς προορισμούς και σε ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 11 προορισμών εξωτερικού με νέο στόλο και τους πιο καινοτόμους κινητήρες CFM!

Με τη SKY Express ταξιδεύεις όπως εσύ θες, διαμορφώνοντας τη ταξιδιωτική σου εμπειρία σύμφωνα με τις ανάγκες σου, είτε ταξιδεύεις Economy, είτε στη νέα Business Class, με premium υπηρεσίες και βιώσιμες επιλογές για όλους.
Advertisement
Advertisement

.