Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

KTM: Νέα ειδική έκδοση 790 Adventure R Rally

Ελλάδα 4:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

KTM: Νέα ειδική έκδοση 790 Adventure R Rally

NEWSMOTO

KTM: Νέα ειδική έκδοση 790 Adventure R Rally

NEWSMOTO

H αυστριακή KTM παρουσίασε την περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση Rally της 790 Adventure R για τους σκληροπυρηνικούς αναβάτες που ζητούν το απόλυτο στην εκτός δρόμου οδήγηση και θέλουν ανάλογα κορυφαία περιφερειακά.

Advertisement
Advertisement

 

Η έκδοση Rally θα παραχθεί σε 500 αντίτυπα και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην 790 Adventure R έχοντας τον ίδιο κινητήρα των 95 ίππων, ίδιο πλαίσιο και φρένα αλλά και ίδια πλαστικά.

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη διαφορά των δύο μοτοσυκλετών εντοπίζεται στις αναρτήσεις με τη νέα έκδοση να εξοπλίζεται με τις ειδικές αναρτήσεις WP XPLOR PRO. Αυτές οι αναρτήσεις κατασκευάζονται από το ίδιο τμήμα της WP που κατασκευάζει τις εργοστασιακές αναρτήσεις των αγωνιστικών μοτοσυκλετών και προσφέρουν ανάλογη λειτουργία σε ακραίες συνθήκες οδήγησης.

Σε σχέση με τις στάνταρ αναρτήσεις οι XPLOR PRO, είναι πλήρως ρυθμιζόμενες, έχουν 30 χιλιοστά μεγαλύτερες διαδρομές για τον εμπρός και για τον πίσω τροχό και η σέλα της μοτοσυκλέτας έχει ψηλώσει στα 910 χιλιοστά.

Advertisement

Η 790 Adventure R Rally εξοπλίζεται επίσης με εξάτμιση της Akrapovic για μικρότερο βάρος, προστατευτικά στο ρεζερβουάρ από ίνες άνθρακα και Quickshifter+ για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

Advertisement

Νέα και διαφορετικά είναι τα χρώματα και τα γραφικά, οι ζάντες είναι πιο στενές και τα ελαστικά χρησιμοποιούν σαμπρέλα και η σέλα είναι επίπεδη για καλύτερη εργονομία στο χώμα. Τέλος στη διάφανη ζελατίνα βλέπουμε και μικρές αεροτομές.

Λεπτομέρειες για την διαθεσιμότητα και την τιμή της περιορισμένης παραγωγής έκδοσης θα γίνουν γνωστές τους επόμενους μήνες.