Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Kawasaki Z H2 και 1η διαρροή φωτογραφιών

Ελλάδα 0:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Kawasaki Z H2 και 1η διαρροή φωτογραφιών

NEWSMOTO

Kawasaki Z H2 και 1η διαρροή φωτογραφιών

NEWSMOTO

Η νέα γυμνή μοτοσυκλέτα της Kawasaki θα αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό στο Σαλόνι του Τόκυο στις 23 Οκτωβρίου. Αυτό δεν εμπόδισε τους κατασκόπους από το να διαρρεύσουν στον Ιστό τις πρώτες φωτογραφίες της υπετροφοδοτούμενης naked.

Advertisement
Advertisement

 

Με την Z H2 η Kawasaki ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία των σπορ γυμνών μοτοσυκλετών. Η μοτοσυκλέτα των Ιαπώνων θα είναι η πρώτη γυμνή στη σύγχρονη εποχή που θα χρησιμοποιεί υπετροφοδότηση για τον εν σειρά τετρακύλινδρο κινητήρα με τη μορφή μηχανικού υπερσυμπιεστή.

Advertisement
Advertisement

Kawasaki Z H2

Η Kawasaki έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής τρία teaser video για τη νέα μοτοσυκλέτα της και τώρα για πρώτη φορά βλέπουμε και τις πρώτες κατασκοπικές φωτογραφίες της Z H2. Η μοτοσυκλέτα εμφανίζεται μέσα στην κούτα της σε σκούρο ματ χρώμα.

Advertisement

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έρχονται να επιβεβαιώσουν το σκίτσο που έχει δώσει η Kawasaki με τη χαρακτηριστικά αιχμηρή σιλουέτα της μοτοσυκλέτας.

Advertisement

Πιο αποκαλυπτική είναι η φωτογραφία που αφορά την μάσκα με τα φωτιστικά σώματα της όπου οι γωνιές και οι ακμές κυριαρχούν στη σχεδίαση. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η σχεδίαση της ουράς με το σήμα της σειράς Z να παρουσιάζεται σε μεγαλύτερο φόντο δίπλα στο H2.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία και τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία και αναμένεται να γίνουν γνωστά στο κοινό στις 23 Οκτωβρίου κατά την παγκόσμια αποκάλυψη της.