Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kawasaki Z H2: Αποκάλυψη επίσημα στις 23 Οκτωβρίου

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kawasaki Z H2: Αποκάλυψη επίσημα στις 23 Οκτωβρίου

ΝΕΑ

Kawasaki Z H2: Αποκάλυψη επίσημα στις 23 Οκτωβρίου

ΝΕΑ

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής μοτοσυκλετών δημοσίευσε το τρίτο στη σειρά teaser video για την αναμενόμενη νέα naked Z μεγάλου κυβισμού την Z H2, που θα χρησιμοποιεί υπερσυμπιεστή για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Advertisement
Advertisement

 

Σε αυτό το τρίτο στη σειρά teaser video η Kawasaki αποκαλύπτει στο κοινό και το πρώτο σκίτσο της νέας γυμνής μοτοσυκλέτας που θα χρησιμοποιεί για την κίνηση της 4κύλινδρο κινητήρα με την απόδοσή του να αυξάνεται μέσω της χρήσης υπερσυμπιεστή. Μόνο η Kawasaki διαθέτει αυτή τη στιγμή στην παραγωγή κινητήρες με υπετροφοδότηση.

Advertisement
Advertisement

Το σκίτσο αποκαλύπτει ένα χαρακτηριστικό προφίλ με τις ακμές να παρουσιάζονται με έντονο τρόπο στο εμπρός μέρος. Το καμπυλωτό ρεζερβουάρ δίνει επιπλέον όγκο στο πάνω μέρος της μοτοσυκλέτας και τονίζει την μικρών διαστάσεων ουρά της.

Επίσης για πρώτη φορά η ιαπωνική φίρμα ανακοινώνει και το πλήρες όνομα της μοτοσυκλέτας ως “Z H2”. Οι δεσμοί με την H2 παραγωγής αναμένονται ισχυροί στον τομέα του κινητήρα που αποδίδει 230 ίππους στην sport touring έκδοση.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα προς επιβεβαίωση του παραπάνω με την Kawasaki να ανακοινώνει την 23η Οκτωβρίου ως την ημέρα ορόσημο στην οικογένεια μοτοσυκλετών Z, την ημερομηνία που θα προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση της νέας Z H2.

Advertisement

Δείτε περισσότερα στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί.