Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Κάνε το γύρο της Ευρώπης με μία Harley-Davidson!

Ελλάδα 8:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάνε το γύρο της Ευρώπης με μία Harley-Davidson!

NEWSMOTO

Κάνε το γύρο της Ευρώπης με μία Harley-Davidson!

NEWSMOTO

Η Harley-Davidson προσφέρει σε έναν τυχερό την εργασία των ονείρων του! Συγκεκριμένα, αναζητά έναν παθιασμένο μοτοσικλετιστή, πρόθυμο να πραγματοποιήσει δίμηνο ταξίδι στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Κι όχι μόνο αυτό! Εκτός από την απίστευτή εμπειρία, θα έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τη μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσει στο ταξίδι, την Street Glide και  θα λάβει αμοιβή 25,000€. Όλα αυτά στο πλαίσιο του «Discover More»!

Η «περιπέτεια» θα αρχίσει την προσεχή Άνοιξη, συγκεκριμένα τον Μάιο. Έπειτα από ένα μήνα προετοιμασίας και σχεδιασμού, ο μοτοσικλετιστής που θα επιλεχθεί, συνοδευόμενος από μια ομάδα κινηματογραφιστών, θα ταξιδέψει για δύο μήνες με στόχο να καταγράψει αυτή τη μοναδική οδηγική εμπειρία. Ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, θα αναζητήσει τις καλύτερες διαδρομές της ηπείρου και θα μοιραστεί τις εμπειρίες του μέσα από τα social media και την ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το ταξίδι ιστοσελίδα.

Advertisement
Advertisement

Αν θέλετε να διεκδικήσετε τα παραπάνω, πρέπει να υποβάλλετε αίτηση στο www.h-d.com/riderwanted μέχρι τις 20 Μαρτίου 2015 και να παρουσιάσετε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλεχθείτε για αυτό το ταξίδι! Ο επιλεχθείς θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο. Όλοι οι υποψήφιοι αναβάτες θα πρέπει να έχουν διαβατήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ισχύ, άδεια οδήγησης για όλους τους τύπους μοτοσικλετών  και το σημαντικότερο, το πάθος να μεταδώσουν μια ιστορία που θα εμπνεύσει και άλλους να βιώσουν μια αντίστοιχη περιπέτεια.

«Την περασμένη χρονιά το Discover More ήταν ένα δοκιμαστικό για αυτό που θα ακολουθούσε το 2015, όπου ένας  πρεσβευτής θα δείξει στον κόσμο πόσο απίστευτο μπορεί να είναι ένα τέτοιο ταξίδι, επάνω σε μια Harley», δήλωσε σχετικά ο διευθυντής μάρκετινγκ της Harley-Davidson, Mike Johnstone. «Σχεδιάστηκε για να παρουσιάσει  τις καλύτερες διαδρομές στην Ευρώπη και πως μπορεί να τις απολαύσει ο οδηγός επάνω σε μια Harley, καθώς πρόκειται για μια εμπειρία που πρέπει όλοι να την ζήσουν έστω για μια φορά στην ζωή τους. Θέλουμε να προσκαλέσουμε και άλλους μοτοσικλετιστές να βιώσουν τη μαγική εμπειρία της περιήγησης με μια Harley».

Advertisement

Συμμετέχοντας στο Discover More
Η Harley – Davidson θα δώσει την ευκαιρία στους αναβάτες μοτοσικλετών στην Ευρώπη, Μέσης Ανατολή και Αφρική να ανεβάζουν υλικό και να μοιράζονται τα καλύτερα στιγμιότυπα των ταξιδιών τους με άλλους αναβάτες, λάτρεις των περιηγήσεων. Μια online κοινότητα θα δημιουργηθεί από αναβάτες για αναβάτες, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή τύπο μοτοσικλέτας που οδηγούν, που θα τους επιτρέψει να ανακαλύψουν και εξερευνήσουν ενδιαφέρουσες διαδρομές και τοποθεσίες. Στο ταξίδι του Discover More που πραγματοποιήθηκε το 2014, μοτοσικλετιστές συμμετείχαν ως μέλη μιας πανευρωπαϊκής εκδρομής σε ένα ταξίδι που διήρκεσε περισσότερο από πέντε μήνες, διανύοντας τη διαδρομή των ονείρων τους. Φέτος, ένας μοτοσικλετιστής θα επιλεχθεί για να μετατρέψει το ταξίδι σε μια προσωπική εξερεύνηση που θα εμπνεύσει κι άλλους.