Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Είναι η Rally η πιο ολοκληρωμένη Ducati Multistrada V4;

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι η Rally η πιο ολοκληρωμένη Ducati Multistrada V4;

NEWSMOTO

Είναι η Rally η πιο ολοκληρωμένη Ducati Multistrada V4;

NEWSMOTO

Η Ducati Multistrada V4 Rally έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου… τυχοδιώκτη με δυνατότητες χωρίς όρια.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati Multistrada V4 από μόνη της είναι αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες επιλογές στην κατηγορία των μεγάλων adventure μοτοσικλετών κάτι που αποδεικνύεται και από τις κορυφαίες πωλήσεις που έχει πετύχει τα δύο τελευταία χρόνια.

Για το 2023 η Ducati θέλησε να λειάνει ακόμα περισσότερο τις «γωνίες» της μοτοσικλέτας προσφέροντας την έκδοση Rally η οποία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αναβάτη σε ταξίδι και περιπέτεια. Τρία είναι τα σημεία τα οποία έχουν φέρει την έκδοση Rally στην κορυφή ανάμεσα στα υπόλοιπα Multistrada.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο είναι τα ηλεκτρονικά βοηθήματα τα οποία είναι πλέον πιο πλήρη από ποτέ. Στην Multistrada V4 Rally συναντάμε σύστημα ραντάρ εμπρός και πίσω το οποίο προσφέρει σύστημα Adaptive Cruise Control και Blind Spot Detection τα οποία αυξάνουν την ασφάλεια του αναβάτη κυρίως στον αυτοκινητόδρομο. Παράλληλα έχει προστεθεί η επιλογή Off-Road στις επιλογές οδήγησης που μειώνει την ισχύ στους 115 ίππους.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το σύστημα αναρτήσεων Skyhook DSS EVO που έχει εξελίξει η Ducati ειδικά για την Multistrada V4 Rally. Το καινούριο σύστημα έχει πλέον απίστευτες δυνατότητες αυτόματης ρύθμισης των αναρτήσεων, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγαλύτερες διαδρομές στα 200 χιλ., σύστημα Auto-Levelling, έλεγχο της προφόρτισης σε πραγματικό χρόνο και σύστημα μείωσης ύψους για να μπορεί εύκολα να επιβιβαστεί/αποβιβαστεί ο αναβάτης.

Advertisement

Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει από την Ducati και στην αεροδυναμική καθώς τα νέα βοηθήματα έχουν μειώσει δραστικά τους στροβιλισμούς που φτάνουν στον αναβάτη και τον συνεπιβάτη. Επιτυχημένος είναι και ο σχεδιασμός του μεγαλύτερου ρεζερβουάρ των 30 λίτρων ο οποίος δεν επηρεάζει καθόλου το μέγεθος του εμπρός μέρους της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Με μια μοτοσικλέτα σαν την νέα Ducati Multistrada V4 Rally ο κόσμος γίνεται πιο μικρός και τα όρια πλέον τα βάζει ο αναβάτης και όχι η μοτοσικλέτα.

Δείτε το Multistrada V4 Rally να κατακτά τους Δολομίτες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια το Ducati Wrooom (+video)
Ducati: Νέα σειρά ρολογιών με την υπογραφή της Locman
Η Ducati DesertX κατακτά το Aspen (+video)