Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Zillers Garage ανεβάζει την BMW R NineT σε άλλο επίπεδο

Ελλάδα 15:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Zillers Garage ανεβάζει την BMW R NineT σε άλλο επίπεδο

NEWSMOTO

Η Zillers Garage ανεβάζει την BMW R NineT σε άλλο επίπεδο

NEWSMOTO

Η μόδα των μοτοσυκλετών custom είναι περισσότερο ισχυρή από ποτέ με πολλές εταιρίες να δραστηριοποιούνται σε Ευρώπη (και την Ελλάδα) Αμερική, Ασία και Ρωσία. Στην Μόσχα η Zillers Garage δημιουργεί κατασκευές σε ύφος steampunk.

Advertisement
Advertisement

 

Η σειρά R nineT της BMW συνδυάζει την σύγχρονη λειτουργία με ένα νεορετρό στυλ και απευθύνεται σε πολλούς σύγχρονους αναβάτες. Τα μοντέλα Urban GS, Scrambler και Racer, διατηρούν μια ισορροπία ανάμεσα στο στυλ και την απόδοση που είναι δύσκολο να την πετύχουν άλλοι κατασκευαστές Αυτήν την ισορροπία θέλει να «σπάσει» η Zillers Garage και να δώσει στην κατασκευή της έντονη προσωπικότητα, vintage αισθητική και σύγχρονη απόδοση.Όσοι δεν γνωρίζετε την Zillers Garage σας πληροφορούμε πως η εταιρία με έδρα την Μόσχα δεν είναι ξένη προς την αριστοτεχνική επεξεργασία μετάλλου, κάτι το οποίο απέδειξε με το προηγούμενο μοντέλο που παρουσίασε το: Vincent.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά οι μηχανικοί της ήθελαν να πάνε προς μια άλλη κατεύθυνση για το R nineT.  Τύλιξαν την μοτοσυκλέτα με ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου και πάνω του συνδύασαν  σύγχρονα και το κλασικά μοτίβα. Έτσι το αποτέλεσμα θυμίζει ταυτόχρονα steampunk και aviator art deco, με το δίκυκλο να μοιάζει με bullet train και βομβαρδιστικό Β-52. Ενώ η καμπύλη μορφή είναι οπτικά συγκλονιστική και ιδιαίτερη η μοτοσυκλέτα έχει επίσης μικροσκοπικές λεπτομέρειες που θυμίζουν τα κανονικά δίκυκλα όπως τα φλας, τις ζάντες με ακτίνες, το τροποποιημένο τιμόνι και το κλασικό άσπρο pinstriping της BMW που θα συναντήσετε και στο νέο R18. Το Zillers Garage πρόσθεσε επίσης και αερανάρτηση για να επιτύχει μια σιλουέτα χαμηλού προφίλ. Επιπλέον, το μεγαλύτερο εμπρός ελαστικό αυξάνει την παρουσία του R nineT, εξισορροπώντας το πλάτος της κατασκευής.

TMC Dumont: Custom μοτοσυκλέτα με κινητήρα από αεροπλάνο!

Advertisement

Όσο αφορά τις επιδόσεις, οι μηχανικοί της Zillers κράτησαν τον boxer 1.170 κ.εκ. άθικτο, και πρόσθεσαν μια custom εξάτμιση. Το νέο σύστημα όχι μόνο βοηθά στην καλύτερη απόδοση των 110 ίππων αλλά και βελτιώνει οπτικά το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, αναδεικνύοντας και τις δύο όψεις της. Τα αναβαθμισμένα φρένα της Brembo βοηθούν στην καλύτερη επιβράδυνση και το συρόμενο τμήμα της ουράς παρέχει πρόσβαση στα ηλεκτρονικά χειριστήρια ενώ έχει και μία υποδοχή USB για την φόρτιση συσκευών.

Custom bike από την Koenigsegg;

Ο ιδιοκτήτης της Zillers, Mikhail Smolanovym, σχεδίαζε να αποκαλύψει το project στο Motovesna Motorcycle Show στη Μόσχα φέτος, αλλά ο COVID-19 τα ανέτρεψε όλα και η Zillers Garage αποκάλυψε ψηφιακά τη μοτοσυκλέτα.

Advertisement