Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Yamaha θα συμμετάσχει στην EICMA 2021

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Yamaha θα συμμετάσχει στην EICMA 2021

NEWSMOTO

Η Yamaha θα συμμετάσχει στην EICMA 2021

NEWSMOTO

Την συμμετοχή της στην φετινή EICMA επιβεβαιώνει η Yamaha με ανακοίνωσή της και είναι ο δεύτερος μεγάλος κατασκευαστής που δηλώνει συμμετοχή μετά την Honda

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha Motor Europe έλαβε αυτήν την απόφαση χάρη στη θετική πρόοδο των διεθνών και εθνικών προγραμμάτων εμβολιασμού και της σταθερής χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID-19.

Στα πλαίσια των μέτρων που θα ληφθούν από την οργάνωση της EICMA η Yamaha  μεγαλώνει το περίπτερό της συγκριτικά με την τελευταία EICMA 2019,  ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για τους επισκέπτες.

 

Advertisement
Advertisement

 

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Motor Europe, Eric de Seynes, δηλωσε: «Η απόφαση να παρευρεθούμε στην EICMA δεν ήταν εύκολη για προφανείς λόγους. Ωστόσο, αφού παρατηρήσαμε την τάση που σχετίζεται με την εξέλιξη της COVID-19 και τη διαβεβαίωση από την EICMA ότι μπορούμε να παρέχουμε ασφαλές περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες, επιτρέποντάς τους να βιώσουν την εκδήλωση στο έπακρο, πιστεύουμε ότι είναι η σωστή απόφαση να υποστηρίξουμε την επιστροφή ενός τέτοιου γεγονότος. Αναμφισβήτητα με τη μεγαλύτερη διεθνή εμβέλεια, η EICMA έχει μεγάλη σημασία για τη βιομηχανία μας, είναι μια μοναδική στιγμή και μέρος όπου η κοινότητα μοτοσικλετών μπορεί να συναντηθεί για να αισθανθεί την αντίδραση από τα μέσα ενημέρωσης και τους πελάτες στα νέα προϊόντα, διατηρώντας τη σύνδεση μαζί τους ζωντανή και παρέχοντας έμπνευση προς τις μελλοντικές τάσεις. Ενώ δεν έχουμε ακόμη επιστρέψει σε αυτό που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε κανονικότητα, η φετινή εκδήλωση παρέχει την πρώτη ευκαιρία για τους φίλους της μοτοσικλέτας να συναντηθούν και να συνδεθούν ξανά φυσικά, παρά εικονικά».

Advertisement

 

Advertisement

 

Η BMW είναι προς το παρόν ο μοναδικός μεγάλος κατασκευαστής που έχει ξεκάθαρα δηλώσει πως δεν θα βρίσκεται στην EICMA εξαιτίας της πανδημίας.

 

Advertisement

 

Δείτε επίσης:

 

Η νέα ταινία της Yamaha #OloiOdigounYamaha (+video)

Παρουσίαση Yamaha Tracer 9 & 9 GT 2021(+video)

Έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου; Έχεις Yamaha