Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η QJMotor οργώνει την Ελλάδα με test ride events

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η QJMotor οργώνει την Ελλάδα με test ride events

NEWSMOTO

Η QJMotor οργώνει την Ελλάδα με test ride events

NEWSMOTO

Η QJMotor συνεχίζει τα test ride events αυτήν τη φορά στην Αθήνα και το κατάστημα Motorex.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor ξεκίνησε πολύ δυνατά το 2024 διοργανώνοντας μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. το QJMotor Experience 2024. Πρόκειται για μια εκδήλωση test ride που θα κάνει το γύρο της Ελλάδας. Στόχος της εταιρείας είναι να φέρει το κοινό πιο κοντά στις μοτοσικλέτες της μάρκας και να γνωρίσει από πρώτο χέρι την γκάμα της που ξεκινάει από μοτοσικλέτες 125 κ.εκ. και φτάνει μέχρι εξελιγμένα adventure όπως το SRT 800X.

Η αρχή έγινε στην Κρήτη όπου η QJMotor σε συνεργασία με πολλούς συνεργάτες της, έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 800 αναβάτες να οδηγήσουν τα μοντέλα της. Από τα Χανιά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και από το Ηράκλειο μέχρι τα Μάλια, οι ενδιαφερόμενοι πήραν μια γεύση από τις ποιοτικές μοτοσικλέτες της QJMotor οδηγώντας και εξερευνώντας τα δίκυκλα.

Πλέον, το καραβάνι του QJMotor Experience 2024 έρχεται στην Αττική και δίνει τη δυνατότητα στους αναβάτες της πρωτεύουσας να οδηγήσουν τις μοτοσικλέτες. Από τις 4 έως και τις 7 Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα Motorex στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 51, Τηλ. 2104171600), να ενημερωθούν και να οδηγήσουν επιλεγμένα μοντέλα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα διαθέσιμα μοντέλα είναι το δικύλινδρο V2 SVT 650, τη ναυαρχίδα SRT 800X, το πολυτάλαντο SRT 700, αλλά και το premium scooter Fort 350. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων καλό είναι να κλείσουν ένα τηλεφωνικό ραντεβού με το κατάστημα Motorex. Απαραίτητος είναι ο εξοπλισμός ασφαλείας, άδεια οδήγησης και ταυτότητα.