Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η πιο ισχυρή Husqvarna είναι εδώ (+video)

Ελλάδα 22:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο ισχυρή Husqvarna είναι εδώ (+video)

NEWSMOTO

Η πιο ισχυρή Husqvarna είναι εδώ (+video)

NEWSMOTO

Η Husqvarna παρουσίασε επίσημα την Svartpilen 801 που φέρνει το στυλ και τις επιδόσεις πιο κοντά.

Advertisement
Advertisement

Στις αρχές Μαρτίου η Husqvarna μας είχε αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τη νέα της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τις επιδόσεις αλλά και το στυλ της. Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα για να δούμε τελικά ολοκληρωμένη τη μοτοσικλέτα που ονομάζεται Svartpilen 801.

Η μοτοσικλέτα ξεχειλίζει από στυλ μένοντας πιστή στο ρετρό/scrambler παρουσιαστικό της οικογένειας Svartpilen. Ο στρογγυλός προβολέας εμπρός διατηρεί την αισθητική των naked μοτοσικλετών, ωστόσο η Svartpilen γέρνει περισσότερο στην οικογένεια των scrambler και λιγότερο των roadster. Το ρεζερβουάρ είναι σμιλευμένο με γωνίες και στρογγυλεμένες επιφάνειες, ενώ η ουρά είναι κοντή δίνοντας μια σπορ πινελιά στη μοτοσικλέτα.

Η Husqvarna έχει τοποθετήσει τον δικύλινδρο σε σειρά 799 κ.εκ. κινητήρα της KTM στην Svartpilen 801 με απόδοση 105 ίππους και 87 Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με μονόδρομο συμπλέκτη της PASC και πλήρες ηλεκτρονικό πακέτο με ρυθμιζόμενο Traction Control, σύστημα αντι-σούζας ABS με Supermoto Mode, quickshifter και προγράμματα οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες της WP Apex με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και αμορτισέρ πίσω διαδρομής 150 χιλ. Οι τροχοί είναι χυτοί αλουμινένιοι 17 ιντσών με ελαστικά Pirelli MT60 RS, ενώ τα φρένα είναι της J.Juan. Στον εξοπλισμό, η Svartpilen 801 έχει οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας και πλοήγηση Στροφή-Στροφή.

Η καινούρια μοτοσικλέτα αναμένεται στην Ελλάδα πριν το καλοκαίρι.

Δείτε τη νέα Husqvarna Svartpilen 801.