Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η μεγάλη επιστροφή της Moto Morini

Ελλάδα 11:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μεγάλη επιστροφή της Moto Morini

NEWSMOTO

Η μεγάλη επιστροφή της Moto Morini

NEWSMOTO

H Moto Morini θα φωτίζει τους διαδρόμους της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου EICMA (περίπτερο 22, stand EO5), στο πλαίσιο του φιλόδοξου και μακροπρόθεσμου σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

 

Από 5 – 10 Νοεμβρίου η εταιρεία θα παρουσιάσει μια νέα πλατφόρμα των μοτοσυκλετών ξεκινώντας με ένα δίκυκλο μεσαίου μεγέθους. Το δίτροχο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους θέλουν να ζήσουν τη συγκίνηση της οδήγησης μίας Morini και να αισθανθούν μέρος της μάρκας με σήμα τον χρυσό αετό, η οποία ανήκει στην Zhongneng Vehicle Group από την Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία ξεκίνησε να δημιουργεί μοτοσυκλέτες το 1937 από τον Alfonso Morini στην Μπολόνια. Η Morini πέρασε στην ιδιοκτησία της Cagiva το 1987 και το 1996 αγοράστηκε από την Texas Pacific Group. Τον Απρίλιο του 1999, τα δικαιώματα του ονόματος πέρασαν στην Morini Franco Motori spa, μία εταιρία την οποία έφτιαξε ο ανιψιός του Alfonso Morini. Μετά από δημιουργία μερικών v-twin μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού η εταιρία ρευστοποιήθηκε το 2010.

Πάνω στην νέα πλατφόρμα / πλαίσιο θα δημιουργηθούν διάφορα μοντέλα, με πρώτο ένα «naked» μοντέλο το οποίο θα ακολουθήσει ένα on – off μεγάλου κυβισμού, που απεικονίζεται στην teaser φωτογραφία. Τα Morini, κινούνται από το μοτέρ CorsaCorta 1200 κ.εκ.

Στην έκθεση θα υπάρχει ανανεωμένη η σειρά sport Corsaro (μοντέλα LE, το Corsaro ZT και το Milano) ενώ η εταιρία θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο super sport μοντέλο.

Advertisement