Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Kove έχει τη λύση στα 500άρια adventure

Ελλάδα 21:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Kove έχει τη λύση στα 500άρια adventure

NEWSMOTO

Η Kove έχει τη λύση στα 500άρια adventure

NEWSMOTO

Η Kove Maverick 500 αποτελεί την πιο προσιτή και ολοκληρωμένη λύση στην κατηγορία των adventure 500cc.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Kove να μας έχει υποσχεθεί το 2024 μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα όπως την 450 Rally και την 800X Pro, ωστόσο δεν χωράει αμφιβολία ότι η Maverick 500 συνεχίζει να είναι η πιο ισορροπημένη λύση στην κατηγορία των adventure 500cc.

Η Maverick 500 δεν είναι άγνωστη στο ελληνικό κοινό καθώς τα προηγούμενα χρόνια την είχαμε γνωρίσει κάτω από την ομπρέλα της Daytona. Πρόκειται για μια ικανότατη και πλήρως εξοπλισμένη μοτοσικλέτα η οποία έχει αποδείξει τόσο την αξιοπιστία της όσο και τον all-around χαρακτήρα της.

Ο κινητήρας της Kove Maverick 500 είναι δικύλινδρος σε σειρά 500 κ.εκ. με απόδοση 46 ίππους και 40,5 Nm ροπής. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει σύγχρονος ψεκασμός της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ πίσω έχουμε ένα μονό αμορτισέρ επίσης ρυθμιζόμενο. Τα φρένα είναι της Nissin με δίσκους 300 χιλ. εμπρός και οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά tubeless της Metzeler.

Στον εξοπλισμό η μοτοσικλέτα διαθέτει LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με αναλογικό στροφόμετρο, ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε δύο θέσεις, προστατευτικά κάγκελα, προστατευτική ποδιά κινητήρα, θύρα φόρτισης USV και πρίζα 12V. H Maverick 500 είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 5.795 ευρώ με δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης σε 4 χρόνια.