Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Husqvarna επιστρέφει στα MotoGP

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Husqvarna επιστρέφει στα MotoGP

NEWSMOTO

Η Husqvarna επιστρέφει στα MotoGP

NEWSMOTO

Η Σουηδική Husqvarna ανακοίνωσε στον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP στην Αυστρία την επιστροφή της στην κατηγορία Moto3 το 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, οι Μοτοσικλέτες της Husqvarna θα αγωνιστούν και πάλι στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τα δίκυκλα ( το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP) και μάλιστα σε μία κατηγορία που αναδεικνύει αναβάτες, αυτήν της Moto3. Η εταιρία θα έχει μια επίσημη ομάδα που θα αποτελείται από δύο αναβάτες.

Advertisement
Advertisement

Η προσπάθεια που θα ξεκινήσει στην Moto3 συμπληρώνει τη συνεχή επέκταση της Husqvarna σε μοτοσυκλέτες δρόμου και υπόσχεται πως θα έχει σταθερή ανάπτυξη και ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν στην Αυστρία η Husqvarna ετοιμάζει ή καλύτερα εξελίσσει από την αρχή ένα αγωνιστικό μοντέλο με στόχο να κυκλοφορήσει αργότερα και μία έκδοσή του για το δρόμο.

«Ως μέρος αυτής της προοπτικής θέλουμε να ενισχύσουμε την κατηγορία Moto3, η οποία  είναι το θεμέλιο και η βάση των αγώνων ταχύτητας για εμάς. Από εκεί ξεκινήσαμε και φτάσαμε στην κορυφή» δήλωσε η Andrea Dadanova υπεύθυνη τύπου της Husqvarna και πρόσθεσε: «Βλέπουμε μια πολύ καλή ευκαιρία για την δυναμική επιστροφή της Husqvarna. Θα υπάρξει μία νέα μοτοσυκλέτα πάνω στην οποία θα στηρίξουμε τις προσπάθειές μας για διάκριση στην κατηγορία Moto2».