Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Ducati Panigale V4 τα βάζει με δύο supercars (+video)

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ducati Panigale V4 τα βάζει με δύο supercars (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati Panigale V4 τα βάζει με δύο supercars (+video)

NEWSMOTO

Η εξωτική Ducati Panigale V4 βρίσκει απέναντί της μια Ferrari και μια McLaren σε μια κόντρα υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Η αιώνια μάχη μεταξύ της μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου συνεχίζεται ακάθεκτη με διάφορα δίκυκλα και διάφορα supercars να κοντράρονται σε πίστες και διαδρόμους παλιών αεροδρομίων. Έχουμε συνηθίσει τη Suzuki Hayabusa και την BMW S1000RR να τα βάζει με αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, αλλά αυτήν τη φορά ήταν το διαμάντι της Ducati που βγήκε στην πίστα να τα βάλει με τετράτροχους αντιπάλους.

Στην κόντρα που πραγματοποίησε η ομάδα Offially Gassed του YouTube, συγκεντρώθηκαν δύο από τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Η μία ήταν η McLaren 720S με τον V8 τούρμπο κινητήρα να αποδίδει 720 ίππους και η δεύτερη είναι η Ferrari 812 Superfast με τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων να αποδίδει 800 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Απέναντι στα δύο supercars βρέθηκε η Ducati Panigale V4, μια μοτοσικλέτα που έχει αποδείξει την αξία του στις πίστες κατακτώντας ότι τίτλο υπήρχε το 2022 και το 2023. Η απόδοση της μοτοσικλέτας είναι 225 ίπποι με τη βοήθεια της ειδικής εξάτμισης και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταπεξέλθει απέναντι στη Ferrari και τη McLaren.

Η κόντρα είχε δύο σκέλη. Το πρώτο περιλάμβανε επιτάχυνση εν κινήσει και εκεί η μοτοσικλέτα άφησε πίσω της τα δύο αυτοκίνητα. Στο δεύτερο σκέλος που περιλάμβανε επιτάχυνση από στάση οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η McLaren κατάφερε να κερδίσει την Ducati, η οποία με τη σειρά της άφησε πίσω τη Ferrari.

Advertisement

Δείτε την κόντρα των Ducati, Ferrari και McLaren.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο κόσμος υποκλίνεται στην Ducati Diavel V4
9+1 μοτοσικλέτες που ανυπομονούμε να οδηγήσουμε το 2024
Δοκιμή: Ducati Diavel V4