Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Ducati Multistrada έχει γενέθλια

Ελλάδα 3:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ducati Multistrada έχει γενέθλια

NEWSMOTO

Η Ducati Multistrada έχει γενέθλια

NEWSMOTO

Η δημοφιλέστατη μοτοσικλέτα της Ducati γιορτάζει φέτος 20 χρόνια καινοτομίας και πάθους.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά για την Ducati για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι η δημιουργία πριν από 20 χρόνια της εμβληματικής Multistrada η οποία άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα τόσο για την ίδια την Ducati, αλλά και γενικότερα της μοτοσικλετιστικής κοινότητας.

Για να τιμήσει η Ducati τα 20ά γενέθλια της Multistrada αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική έκθεση στο Μουσείο της εταιρείας στην Μπολόνια. Η έκθεση έχει ονομαστεί «Multistrada 20th – Twenty Years of Evolutionary Exploration» και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για έναν μήνα (μέχρι αρχές Οκτωβρίου) να δουν όλες τις γενιές μοντέλων, από την Multistrada 1000DS του 2003 μέχρι και την ολοκαίνουρια Multistrada V4 Rally.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με την επίδειξη των μοντέλων, ένα βίντεο ντοκυμαντέρ θα παίζει σε μεγάλες οθόνες στην αίθουσα της έκθεσης με ιστορικές στιγμές και ανέκδοτες εικόνες της μοτοσικλέτας από τον σχεδιασμό και την παραγωγή της. Η Ducati ανακοίνωσε επίσης ότι ένα από τα επεισόδια της σειράς Ducati World Premiere 2024 θα είναι αφιερωμένο στην Multistrada, όπως έγινε με την επετειακή Monster η οποία επίσης γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια από τη δημιουργία της.

Η Ducati Multistrada διανύει την 4η πλέον γενιά της και από την πρώτη της εμφάνιση κίνησε το ενδιαφέρον του κοινού. Προσέλκυσε νέο κόσμο προς την ιταλική μάρκα αφού προσέφερε ένα πολυχρηστικό χαρακτήρα με σπορ DNA και καθημερινή πρακτικότητα. Οι καινοτομίες στην Multistrada δεν έλειψαν όπως τις επιλογές οδήγησης πίσω στο 2010 ή το σύστημα ραντάρ στο μοντέλο V4 του 2020 με το εκπληκτικό Adaptive Cruise Control και Blind Spot Detection.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε περιορισμένο αριθμό η επετειακή Ducati Monster (+video)
Το Easy Lift διαθέσιμο στην Ducati Multistrada V4 S
Ducati: 15 χρόνια καινοτομίας

Advertisement