Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Honda SVC και RoadSync: Συνδεδεμένοι πάντα και παντού

Ελλάδα 20:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda SVC και RoadSync: Συνδεδεμένοι πάντα και παντού

NEWSMOTO

Honda SVC και RoadSync: Συνδεδεμένοι πάντα και παντού

NEWSMOTO

Η Honda Motor Europe ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας εφαρμογής Honda RoadSync για μοτοσυκλέτες, κάνοντας την πληροφορία εν κινήσει ευκολότερη από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για εξατομικευμένη εφαρμογή, η οποία συνεργάζεται με το νέο σύστημα σύνδεσης της Honda για μοτοσυκλέτες και σκούτερ, το σύστημα Smartphone Voice Control της Honda, επιτρέποντας στους αναβάτες να επωφεληθούν από πολλές από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του smartphone τους. Το σύστημα Honda Smartphone Voice Control διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός στα ΜΥ21 X-ADV, CB1000R και Forza 750, καθώς και ως προαιρετικός στο σκούτερ Forza 350. Αυτό το νέο σύστημα επιτρέπει στους αναβάτες να ελέγχουν το smartphone τους χρησιμοποιώντας ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth μεταξύ του smartphone και της συμβατής μοτοσυκλέτας ή σκούτερ τους.

Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής λειτουργούν μέσω ενός συνδυασμού φωνητικής εισόδου και ενός διακόπτη εναλλαγής 4 κατευθύνσεων που βρίσκεται στο αριστερό τιμόνι, επιτρέποντας στον αναβάτη να αποθηκεύσει με ασφάλεια το smartphone του σε μια τσέπη και να παραμείνει πλήρως συνδεδεμένος. Η εφαρμογή Honda RoadSync, αναπτύχθηκε από τη Honda και θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη, έχοντας ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2020 με διαθεσιμότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις χώρες της ΕΕ να ακολουθούν το 2021.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθούν οι κύριες λεπτομέρειες των διαθέσιμων λειτουργιών στην εφαρμογή:

Πλοήγηση
Οι Χάρτες Google παρέχουν τη βάση πλοήγησης για το Honda RoadSync. Οι οδηγίες δίνονται στον αναβάτη μέσω φωνητικής επικοινωνίας. Μπορούν να αποθηκευτούν 5 προκαθορισμένα αγαπημένα μέρη. Υπάρχει επίσης η επιλογή να ορίσετε έναν προορισμό μέσω φωνητικών εντολών .

Advertisement

Κλήσεις
Μπορούν να αποθηκευτούν 5 συχνές επαφές. Οι επαφές μπορούν να επιλεγούν μέσω φωνητικής αναζήτησης. Για εισερχόμενες κλήσεις, το σύστημα εκφωνεί το όνομα του καλούντος στον αναβάτη.

Μηνύματα
Αποθηκεύονται 5 προεπιλεγμένα Γρήγορα Μηνύματα, τα οποία μπορούν να αλλάξουν σε εξατομικευμένα μηνύματα. Οι αναβάτες μπορούν να αναζητήσουν φωνητικά μια επαφή και μετά να εισάγουν φωνητικά ένα μήνυμα SMS για αποστολή σε μορφή κειμένου. Τα εισερχόμενα μηνύματα μετατρέπονται σε φωνητικά σχόλια. Οι υποστηριζόμενες εφαρμογές μηνυμάτων περιλαμβάνουν το WhatsApp και το Facebook Messenger.

Advertisement

Μουσική
Οι αναβάτες μπορούν να προεπιλέξουν μια αγαπημένη εφαρμογή μουσικής (Μουσική Google Play, Spotify, Amazon Music κ.λπ.) στις ρυθμίσεις του Honda RoadSync πριν ξεκινήσουν τη διαδρομή τους.

Καιρός
Η τοπική πρόγνωση καιρού της ημέρας μπορεί να ελεγχθεί για την επόμενη ώρα, 3 ώρες ή 5 ώρες μπροστά. Κατά τη χρήση της Πλοήγησης είναι επίσης διαθέσιμη μια λεπτομερή πρόβλεψη για τον προορισμό του αναβάτη.

Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα φωνητικού ελέγχου Honda Smartphone και την εφαρμογή Honda RoadSync, πατήστε εδώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Moto Guzzi V85 TT Travel: Όταν οι περιπλανήσεις είναι μακρινές

Silkolene: Σας την παρουσιάζουμε εκ των έσω

Αφιέρωμα Nέα Mοντέλα Mοτοσυκλετών 2021: Η ενδεκάδα που κερδίζει!