Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Honda Forza 125: Πολυτέλεια στη μικρή κατηγορία (+video)

Ελλάδα 10:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Forza 125: Πολυτέλεια στη μικρή κατηγορία (+video)

NEWSMOTO

Honda Forza 125: Πολυτέλεια στη μικρή κατηγορία (+video)

NEWSMOTO

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Forza της Honda ανεβάζει τον πήχη της πολυτέλειας και του εξοπλισμού στην δημοφιλέστατη κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Στην οικογένεια των Forza της Honda μπορεί το 350 να έχει κυριαρχήσει στην κατηγορία του, ωστόσο έχει καταφέρει να παρασύρει και το μικρότερο μέλος της οικογένειας, το Forza 125. Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το 125 αμέσως ξεχώρισε για την πολυτέλεια, τον εξοπλισμό και την άνεση που προσφέρει.

Η πιο χαρακτηριστική αναβάθμιση στο Forza 125 του 2023 βρίσκεται στο εμπρός μέρος όπου η μάσκα είναι επανασχεδιασμένη με έντονες αναφορές από το μεγαλύτερο Forza 350. Στην γκάμα του Forza έχουν προστεθεί δύο νέοι χρωματισμοί, ο κόκκινος (Mat Carnelian Red) και ο γκρι (Matt Cynos Gray), ενώ με μια επιβάρυνση 310 ευρώ μπορεί κάποιος να αποκτήσει την έκδοση Sport με συνδυασμό γκρι και κόκκινες ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Forza 125 είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος με απόδοση 14 ίππους και 12,3 Nm ροπής. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία eSP+ που αυξάνει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα, ενώ το κιβώτιο είναι αυτόματο CVT. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές και τα φρένα ισχυρά με ABS, ενώ το Forza 125 είναι εξοπλισμένο και με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (HSTC).

Το Forza 125 διαθέτει θύρα φόρτισης USB, νέα συστοιχία οργάνων με σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone και φωνητικές εντολές, LED προβολείς, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω και το βάρος είναι στα 162 κιλά, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο full face κράνη.

Advertisement

Το νέο Honda Forza 125 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 5.470 ευρώ και 5.870 ευρώ με την προσθήκη του Smart Top Box.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του Honda Forza 125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Honda CB750 Hornet
Με φωνητικές εντολές το νέο Honda Forza 350 (+video)
Αυτά είναι τα πακέτα εξοπλισμού της Honda CL500 (+video)

Advertisement