Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

H Harley Davidson σε ρόλο… Αϊ Βασίλη

Ελλάδα 12:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Harley Davidson σε ρόλο… Αϊ Βασίλη

NEWSMOTO

H Harley Davidson σε ρόλο… Αϊ Βασίλη

NEWSMOTO

Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν και η Harley Davidson Athena με το HOG Athena Chapter, πραγματοποιούν από κοινού μία προσπάθεια ενίσχυσης του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και παιχνίδια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μία σημαντική κίνηση που πρέπει να έχει όλους μας αρωγούς, ώστε να χαρίσουμε χαμόγελο σε κάποια παιδιά που δεν έχουν την τύχη να απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές αυτές τις ημέρες – αν και καλό είναι να κάνουμε ότι μπορούμε με στόχο αυτό το χαμόγελο, όλο το χρόνο!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Harley Davidson Athena, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ανάγκη από προϊόντα της… καθημερινότητας μας, στα οποία όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στο μέτρο του δυνατού. Αναλυτικά λοιπόν…

Advertisement
Advertisement

Τρόφιμα: Χυμοί ατομικοί, μπισκότα, κρουασάν, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες (ντοματοχυμό, τόνο , καλαμπόκι κλπ), δημητριακά , βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αλεύρι, μαρμελάδα, μερέντα, μέλι.

Είδη προσωπικής υγιεινής: σαμπουάν, αφρόλουτρα, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικές μαλλιών , αποσμητικά, πάνες Νο 4 & 5, μωρομάντηλα.

Είδη καθαριότητας: Σακούλες απορριμμάτων μεγάλες και γίγας, απορρυπαντικά γενικής χρήσης και για τζάμια, χλωρίνες, μαλακτικά, χαρτί κουζίνας και υγείας, σφουγγαράκια, απορρυπαντικό πλυντηρίου και πιάτων.

Advertisement

Η συγκέντρωση των ανωτέρω προϊόντων θα γίνεται καθημερινά και μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, στη Harley Davidson Athena, στην οδό Πειραιώς 187 στην Αθήνα.