Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Harley-Davidson με δωρεάν τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα 7:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Harley-Davidson με δωρεάν τέλη κυκλοφορίας

NEWSMOTO

Harley-Davidson με δωρεάν τέλη κυκλοφορίας

NEWSMOTO

Η Harley-Davidson Athena σας φέρνει για φέτος, τη μοτοσικλέτα των ονείρων σας, ακόμα πιο κοντά και σας κάνει δώρο και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019.

Advertisement
Advertisement

Σε ρόλο Άγιου Βασίλη, η Harley-Davidson Athena, φέρνει τη μοτοσικλέτα των ονείρων σας πιο κοντά από ποτέ. Συνδυάζοντας την προσφορά η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ 5 ετήσιων service δώρο, όφελος στην τιμή της μοτοσικλέτας ή αξεσουάρ για αυτήν, η Harley-Davidson Athena σας κάνει δώρο και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία Πειραιώς 187, Αθήνα – Τ. 210 3410850 και να αποκτήσετε τη μοτοσικλέτα που θέλετε μέχρι και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018.

Advertisement
Advertisement

Με την αγορά κάθε καινούριας Harley, με δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019, επιπλέον της πραγματοποίησης του μεγαλύτερου ονείρου, ο νέος ιδιοκτήτης θα μπορεί να επιλέξει το δώρο του ανάμεσα σε 2 επιλογές: Πέντε ετήσια service δωρεάν (τα 5 δωρεάν ετήσια service αφορούν μια δωρεάν τακτική συντήρηση του δικύκλου ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) ή όφελος στην αγορά της μοτοσικλέτας ή αξεσουάρ αξίας έως 1.000 ευρώ.

Tο όφελος στην αξία της μοτοσικλέτας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρηματοδότησης και εξόφληση σε έως και 72 μήνες, φέρνει την δυνατότητα απόκτησης μιας Harley-Davidson πιο κοντά από ποτέ.

Το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι ο επόμενος προορισμός σας. Η συνδυαστική προσφορά ισχύει για παραγγελίες έως 18 Δεκεμβρίου 2018.

Advertisement

HarleyAthina