Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

H KTM ετοιμάζει νέες μικρές Duke μοτοσυκλέτες

Ελλάδα 19:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H KTM ετοιμάζει νέες μικρές Duke μοτοσυκλέτες

NEWSMOTO

H KTM ετοιμάζει νέες μικρές Duke μοτοσυκλέτες

NEWSMOTO

Η KTM φαίνεται να βρίσκεται σε διαδικασίες εξέλιξης μιας νέας μικρής Duke μοτοσυκλέτας. Η επιτυχημένη εμπορική πορεία των μικρών Duke σε ευρωπαϊκές και μη αγορές είναι ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει η αυστριακή εταιρία και στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

 

Σε φωτογραφία των κατασκόπων (φωτογραφία κειμένου) που έκανε την εμφάνιση της στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας μοτοσυκλέτας MCN, γίνεται λόγος για την εμφάνιση μιας KTM μοτοσυκλέτας που κάνει δοκιμές σε δημόσιο δρόμο της 390 Duke.

Advertisement
Advertisement

Η δοκιμαστική μοτοσυκλέτα εμφανίζεται με ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από το τρέχον μοντέλο παραγωγής και χωρίς πλαστικά. Το πλαίσιο χωροδικτύωμα έχει νέα σχεδίαση με το υποπλαίσιο να ακολουθεί με μεγαλύτερες διαστάσεις από το σημερινό και το ψαλίδι είναι επίσης καινούριο. Νέας σχεδίασης είναι και η σέλα δύο επιπέδων. Ο κινητήρας δεν φαίνεται να έχει αλλαγές εξωτερικά. Η εξάτμιση στο μοντέλο εξέλιξης βγαίνει χαμηλά για καλύτερη κατανομή μαζών και το ρεζερβουάρ φαίνεται ανασχεδιασμένο.

Η KTM θέλει να προσφέρει μια μικρή μοτοσυκλέτα με μεγαλύτερες διαστάσεις για να είναι πιο άνετη με αναβάτες μεγαλύτερου μεγέθους, με την μόδα στους δύο τροχούς να θέλει τους πιο έμπειρους και μεγαλύτερης ηλικίας δικυκλιστές να γυρνούν ξανά σε μοτοσυκλέτες με μικρότερους κινητήρες. Η εμπορική επιτυχία της σημερινής γενιάς των μικρών Duke είναι οδηγός για την αυστριακή εταιρία που θέλει να διευρύνει το κοινό αυτής της σειράς πέρα από τους νέους αναβάτες.

Advertisement

Η μελλοντική παρουσίαση της νέας Duke φημολογείται ότι θα γίνει σε ένα με δύο χρόνια από τώρα.

Πηγή: MCN

Advertisement