Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

H Honda φέρνει τον Άγιο Βασίλη πιο νωρίς

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Honda φέρνει τον Άγιο Βασίλη πιο νωρίς

NEWSMOTO

H Honda φέρνει τον Άγιο Βασίλη πιο νωρίς

NEWSMOTO

Μοναδικές προσφορές από την Honda με δώρο πακέτα εξοπλισμού στα δημοφιλή της μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η Honda Motorcycles ντύθηκε Άγιος Βασίλης από νωρίς και δημιούργησε μοναδικές προσφορές που συνοδεύουν τα δημοφιλή της μοντέλα. Οι προσφορές έχουν να κάνουν με δώρα εξοπλισμού που φτάνουν τα 920 ευρώ και βελτιώνουν τόσο την καθημερινότητα, όσο και τα ταξίδια και τις εξορμήσεις των αναβατών με τις μοτοσικλέτες της Honda.

Τα πακέτα προσφορών ξεκινούν με την δημοφιλέστατη Honda Transalp η οποία συνοδεύεται από το κιτ Top Box της Honda. Κάνοντας τη νέα Transalp δική σου η Honda σου προσφέρει δωρεάν την βαλίτσα 50 λίτρων, την σχάρα και την εσωτερική τσάντα 25 λίτρων για να κάνει ακόμα πιο πρακτική τη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Παρόμοια είναι η προσφορά και στην NC750X με το όφελος να φτάνει τα 920 ευρώ λαμβάνοντας δωρεάν τη βαλίτσα 50 λίτρων, το μαξιλαράκι συνοδηγού και τη σχάρα. Για το CL500 η Honda έχει ετοιμάσει το πακέτο Style το οποίο δίνει δωρεάν με κάθε νέα μοτοσικλέτα. Το πακέτο περιλαμβάνει mini μάσκα στον προβολέα, πλαϊνό «number plate» σε στυλ scrambler, ψηλή σέλα και σιρίτι στις ζάντες.

Στην περίπτωση της Honda CMX1100 Rebel υπάρχει δωρεάν το Tour Pack το οποίο περιλαμβάνει υφασμάτινες πλαϊνές βαλίτσες με τις αντίστοιχες βάσεις και μαξιλάρι πλάτης αξίας 900 ευρώ. Τέλος, η Honda προσφέρει δωρεάν το Urban Pack για το NT1100 με όφελος 820 ευρώ. Το πακέτο περιλαμβάνει κεντρική βαλίτσα 50 λίτρων, tank bag 4,5 λίτρων, μαξιλαράκι συνοδηγού και εσωτερική βαλίτσα 25 λίτρων.

Advertisement

Τα Honda Offers έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να μάθετε περισσότερα στα σημεία εξυπηρέτησης Honda Motorcycles.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Honda Forza 350
Το 2025 έρχεται ηλεκτρικό Honda X-ADV; (+video)
Η Honda που αγαπάει τις στροφές επιστρέφει το 2024 (+video)