Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Γεμάτο τεχνολογία το νέο Honda CB125R

Ελλάδα 12:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γεμάτο τεχνολογία το νέο Honda CB125R

NEWSMOTO

Γεμάτο τεχνολογία το νέο Honda CB125R

NEWSMOTO

Η Honda αναβάθμισε το μικρό της CB με πλούσιο εξοπλισμό και νέες προδιαγραφές ρύπων Euro5+.

Advertisement
Advertisement

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2024 η Honda προσφέρει μεγάλες ή μικρές αναβαθμίσεις σε όλα της τα μοντέλα. Από αυτόν τον κανόνα δεν ξέφυγε το μικρότερο μέλος της οικογένειας των CB καθώς δέχτηκε φρεσκάρισμα τόσο στην εμφάνιση, όσο και στις τεχνολογικές λύσεις που είναι πλέον απαραίτητες στην καθημερινότητα του αναβάτη.

Το νέο Honda CB125R διατήρησε την ρετρό εμφάνισή του με το στρογγυλό προβολέα να ξεχωρίζει στο εμπρός μέρος. Για το 2024 η Honda προσφέρει το μικρό roadster σε τέσσερις νέους χρωματισμού ςMatt Cynos Gray (γκρι), Pearl Cool White (λευκό), Reef Sea Blue Metallic (μπλε) και Pearl Splendor Red (κόκκινο). Καινούρια είναι επίσης τα γραφικά στα πλαϊνά καπάκια του ψυγείου, ενώ στην έκδοση Matt Cynos συναντάμε και το διάσημο «φτερό» της Honda στο ρεζερβουάρ.

Ακόμα μια σημαντική προσθήκη στο νέο CB125R του 2024 είναι η ψηφιακή TFT οθόνη 5 ιντσών. Η οθόνη προέρχεται από τα μεγαλύτερα CB και παρέχει τρία διαφορετικά γραφικά σχέδια και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αναβάτη. Επιπλέον, ο χειρισμός γίνεται μέσω ενός χρηστικού διακόπτη τύπου joystick στην αριστερή πλευρά του τιμονιού.

Advertisement
Advertisement

Στο τεχνικό κομμάτι η μοτοσικλέτα δεν έχει αλλαγές. Μόνο ο κινητήρας έχει αναβαθμιστεί προκειμένου να είναι συμβατός με τις εκπομπές ρύπων Euro5+. Το μονοκύλινδρο σύνολο των 125 κ.εκ. αποδίδει 14,75 ίππους και 11,6 Nm ροπής έχοντας στο πλευρό του τον ποιοτικό ψεκασμό της Honda που εγγυάται οικονομία στο καύσιμο και κορυφαίες επιδόσεις.

Οι αναρτήσεις είναι πολύ ποιοτικές της Showa με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός τεχνολογίας SFF-BP και μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης.Τα φρένα έχουν αναλάβει η Nissin με ισχυρό σύστημα πέδησης και ABS Στροφής που συνεργάζεται με μονάδα IMU για ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

Η νέα Honda CB125R θα είναι σύντομα διαθέσιμη με την τιμή της να αναμένεται 5.500 με 5.800 ευρώ.