Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έρχεται το Ducati Streetfighter V4 SP

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το Ducati Streetfighter V4 SP

NEWSMOTO

Έρχεται το Ducati Streetfighter V4 SP

NEWSMOTO

Η Ducati παρουσίασε  το Streetfighter V4 τον Οκτώβρη του 2019 ταράζοντας τα νερά στην κατηγορία των Streetfighters μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Βασισμένο πάνω στο Panigale V4, έχοντας τον ίδιο V4 κινητήρα των 1.103 κυβικών, τους ίδιους αλουμινένιους τροχούς και το ίδιο πακέτο των ηλεκτρονικών, με την ναυαρχίδα των superbikes των Ιταλών.

Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφα καταχωρήσεων προδιαγραφών ρύπων στην Αμερική, η Streetfighter V4 θα ακολουθήσει τα βήματα της Panigale V4 και θα αποκτήσει έκδοση SP την επόμενη χρονιά, με τις V4 και V4 S να παραμένουν.

Advertisement
Advertisement

Ο κυβισμός και η απόδοση, που θα φτάνει τους 208 ίππους και τα 12,5 χιλιογραμμόμετρα ροπής θα παραμείνουν ίδια με τις διαφορές να εστιάζονται στον εξοπλισμό που θα είναι περισσότερο προσανατολισμένος στην χρήση πίστας.

Η έκδοση SP θα είναι φορτωμένη με σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως carbon τροχούς, Stylema R δαγκάνες και MCS τρόμπα από τη Brembo. Σύμφωνα με τη Ducati, το συγκεκριμένο σετ τροχών μειώνει το βάρος κατά 1,5 κιλό, ενώ οι Stylema R προσφέρουν πιο σταθερή απόδοση σε σχέση με τις απλές Stylema.

Advertisement

Η Ducati έχει τοποθετήσει επίσης τον STM EVO-SBK ξηρό συμπλέκτη, το αλουμινένιο billet στέλεχος του λαιμού, ρυθμιζόμενα μαρσπιέ  και πολλά ανθρακονημάτινα μαρσπιέ. Αν και τα έγγραφα της EPA δεν αναφέρουν τον στάνταρ εξοπλισμό του Streetfighter V4 SP, θεωρείται βέβαιο ότι αρκετά μεγάλο μέρος του εξοπλισμού του Panigale θα περάσει και στο Streetfighter.

Advertisement

Εν αναμονή λοιπόν για την επίσημη παρουσίασή του, η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν φαίνεται να αργεί ιδιαίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ducati Panigale V2 Troy Bayliss Edition

Advertisement

Δοκιμή: Ducati Multistrada V4S (+video)

Ducati Diavel 1260 S “Black and Steel”