Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ένας supersport έρωτας επιστρέφει το 2024 (+video)

Ελλάδα 18:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένας supersport έρωτας επιστρέφει το 2024 (+video)

NEWSMOTO

Ένας supersport έρωτας επιστρέφει το 2024 (+video)

NEWSMOTO

Η Honda επαναφέρει στην γκάμα της την CBR600RR αναστατώνοντας παλιούς και νέους λάτρεις της σπορ οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Honda ανακοίνωσε πριν από σχεδόν έξι μήνες ότι στοχεύει να επαναφέρει στην Ευρώπη την CBR600RR είναι βέβαιο ότι πολλοί σηκώθηκαν και πανηγύρισαν από τις καρέκλες τους. Η ιαπωνική supersport μοτοσικλέτα είναι ο πιο χαρακτηριστικός πρεσβευτής μιας άκρως διασκεδαστικής κατηγορίας μοτοσικλετών που ουσιαστικά αποτελούν την επιτομή της σπορ οδήγησης στην πίστα ή το δρόμο.

Η Honda CBR600RR λοιπόν ήρθε και στρογγυλοκάθισε στην λίστα με τα διαθέσιμα μοντέλα της εταιρείας στην Ελλάδα και μάλιστα ανακοινώθηκε πρόσφατα η τιμή της. Η νέα CBR600RR κοστίζει 12.900 ευρώ και σε αντίθεση με άλλες supersport μοτοσικλέτες (βλέπε Yamaha R6) μπορεί να κινηθεί κανονικά σε δημόσιους δρόμους.

Η κορυφαία supersport της Honda χρησιμοποιεί τον τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 599 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 119 ίππους στις 14.250 σ.α.λ. και 63 Nm ροπής. Το μοτέρ συνοδεύεται πλέον από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως ρυθμιζόμενο traction control, προγράμματα οδήγησης, σύστημα διαχείρισης IMU 6 αξόνων, ABS Στροφής και σύστημα αποφυγής της σούζας.

Advertisement
Advertisement

Στον βασικό εξοπλισμό επίσης υπάρχει το quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και τα αεροδυναμικά φτερά στα πλευρικά του φέρινγκ. Οι αναρτήσεις είναι της Showa με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω πλήρως ρυθμιζόμενα, ενώ τα φρένα είναι της Nissin με ακτινικές δαγκάνες σε δίσκους 310 χιλ. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 193 κιλά.

Για εκείνους που θέλουν ακόμα καλύτερη συμπεριφορά στην πίστα η Honda προσφέρει το Racing Pack. Τη νέα μοτοσικλέτα μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Honda σε δύο χρωματισμούς, κόκκινο και μαύρο.

Δείτε τη νέα Honda CBR600RR.