Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ένα GasGas που θα ξετρελάνει τους εκκολαπτόμενους «εντουράδες»

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα GasGas που θα ξετρελάνει τους εκκολαπτόμενους «εντουράδες»

NEWSMOTO

Ένα GasGas που θα ξετρελάνει τους εκκολαπτόμενους «εντουράδες»

NEWSMOTO

Η GasGas έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών mini bike εκτός δρόμου που θα λατρέψουν μικρού και μεγάλοι.

Advertisement
Advertisement

Η GasGas είναι μια εταιρεία με έντονη προσωπικότητα και πιστούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Από τότε μάλιστα που πέρασε στα χέρια της Pierer Mobility (KTM) έχει αναπτυχθεί ραγδαία και έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα εκτός δρόμους μοτοσικλετών για ιδιώτες και αγωνιζόμενους.

Ανάμεσα όμως στα μοντέλα της ισπανικής μάρκας μπορεί να συναντήσει κανείς και mini bikes τα οποία έχουν στόχο να μυήσουν τους μικρούς αναβάτες στον κόσμο της GasGas και του Off-Road. Ίσως το πιο ενδιαφέρον από τα μοντέλα της είναι το ηλεκτρικό MC-E 2. Πρόκειται για ένα λιλιπούτειο «εντουράκι» το οποίο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα κυρίως λόγω της κορυφαίας ποιότητας κατασκευής.

Advertisement
Advertisement

Το GasGas MC-E 2 διαθέτει αλουμινένιο πλαίσιο το οποίο μέσα του κρύβει μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου που τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα hub στον πίσω τροχό. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει τρία προγράμματα οδήγησης που προσαρμόζουν όπως θέλει ο αναβάτης (μάλλον ο γονέας) την απόδοση της μοτοσικλέτας. Η πρώτη περιορίζει την τελική ταχύτητα σε 10 χλμ./ώρα, η δεύτερη στα 20 χλμ./ώρα και η τρίτη στα 33 χλμ./ώρα.

Τα περιφερειακά της μικρής μοτοσικλέτας είναι εκτός συναγωνισμού καθώς διαθέτει αναρτήσεις της WP εμπρός και πίσω. Ιδιαίτερα το πίσω είναι εντυπωσιακό σε διάταξη καθώς εδράζεται στο ψαλίδι προσφέροντας αίσθηση κανονικής μοτοσικλέτας. Τα φρένα αποτελούνται από δίσκο εμπρός και πίσω και το βάρος είναι μόλις 26,7 κιλά.

Advertisement

Στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε το mini bike της GasGas στην εντυπωσιακή τιμή των 2.670 ευρώ έχοντας την εγγύηση της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της GasGas στην Ελλάδα.

Το νέο MC-E 2.

Advertisement

Τιμοκατάλογος GasGas 2024

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με τη Red Bull στο πλευρό της το 2024 η GasGas MotoGP (+video)
Πικάντικες προσφορές από την GasGas
Εγκαίνια για το νέο Central Store KTM-Husqvarna-GasGas στην Αθήνα