Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2023

Αποστολή newsmoto: Έχει και e-Bikes η EICMA 2023

Ελλάδα 15:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποστολή newsmoto: Έχει και e-Bikes η EICMA 2023

EICMA 2023

Αποστολή newsmoto: Έχει και e-Bikes η EICMA 2023

EICMA 2023

Για μια ακόμα χρονιά η έκθεση  EICMA 2023 θα παρουσιάσει όλες τις νέες τάσεις και στον τομέα των e-bikes.

Advertisement
Advertisement

Ο κόσμος των e-bikes θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο πρωταγωνιστής στην EICMA.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν αποκτήσει μια απίστευτη θέση στην Ευρώπη με τα νούμερα να λένε όλη την αλήθεια. Μόνο το 2022, στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, τα e-bikes ξεπέρασαν τις 5,5 εκατομμύρια πωλήσεις (+8,6% σε σχέση με το 2021).

Η EICMA 2023 λοιπόν θα φιλοξενήσει ξανά όλες τις μεγάλες εταιρίες ποδηλάτων και το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά και να οδηγήσει όλα τα e-bikes. Το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στον κόσμο των δύο τροχών ανακοίνωσε την παρουσία ενός υπαίθριου στεγασμένου χώρου άνω των 1.500 τετραγωνικών μέτρων, εντός του οποίου θα εκτυλιχτεί μια πίστα δοκιμών περίπου 250 μέτρων.

Advertisement
Advertisement

Το κοινό στην EICMA θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα e-bikes και να αποκτήσει από πρώτο χέρι εμπειρία αυτής της λύσης κινητικότητας, αναψυχής και αθλητισμού που ήδη εκτιμάται ιδιαίτερα από την αγορά.

Advertisement

Η πρόσβαση στην περιοχή δοκιμών, την οποία η EICMA διαθέτει σε εταιρείες που εκθέτουν, θα περιοριστεί σε άτομα άνω των 18 ετών. Η πίστα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατάλληλη για όλους και ανοιχτή στη χρήση οποιουδήποτε τύπου ηλεκτρικού ποδηλάτου. Μεταξύ των επωνυμιών που θα διαθέσουν τα e-bikes τους στους επισκέπτες είναι οι Bergamont, Thok, CBT Italia, Ducati, World Dimension, Yamaha, MotorParts και Cicli Lombardo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα δούμε στην EICMA το νέο KTM 990 Duke;
Επίσημες εικόνες της Moto Guzzi Stelvio λίγο πριν την EICMA 2023
Η KTM επιστρέφει στην EICMA το 2023 (+video)

Advertisement