Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Panigale V4 και V4 S με βελτιώσεις για το 2020

Ελλάδα 0:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Panigale V4 και V4 S με βελτιώσεις για το 2020

NEWSMOTO

Ducati Panigale V4 και V4 S με βελτιώσεις για το 2020

NEWSMOTO

Η Ducati εφάρμοσε μια σειρά από βελτιώσεις στην κορυφαία superbike της σειράς Panigale. Τα τετρακύλινδρα μοντέλα στις εκδόσεις V4 και V4 S είναι τώρα πιο φιλικά και ακόμη πιο αποδοτικά σε περιβάλλον πίστας.

Advertisement
Advertisement

 

Οι άνθρωποι της ιταλικής φίρμας προχώρησαν σε βελτιώσεις στις τετρακύλινδρες V4 και V4 S της οικογένειας Panigale ώστε αυτές να γίνουν ακόμη πιο γρήγορες στην πίστα και την ίδια στιγμή πιο φιλικές αλλά και πιο ξεκούραστες για τους αναβάτες τους.

Advertisement
Advertisement

Οι βελτιώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα της Ducati, το Ducati Corse, βάσει των δεδομένων που είχε συγκεντρώσει το τελευταίο από τις πίστες όλου του κόσμου και από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike.

Ducati Panigale V4

Οι δύο εκδόσεις της Panigale V4 παρουσιάζουν τροποποιήσεις, στην αεροδυναμική, τις αναρτήσεις και τα ηλεκτρονικά τους συστήματα που αυξάνουν την σταθερότητα και την ταχύτητα εισόδου όπως και την διαχείριση των κλειστών στροφών.

Advertisement

Η Panigale V4 “δανείζεται” τώρα στοιχεία από την V4 R που εντοπίζονται στις διπλές αεροτομές στα πλάγια του φέρινγκ που έχουν μεγαλώσει, στην διαφορετική ζελατίνα και στους πιο αποδοτικούς πλαϊνούς αεραγωγούς για το ψυγείο του κινητήρα. Διαφορετική είναι και η στιβαρότητα στο εμπρός πλαίσιο για να βελτιωθεί η αίσθηση στις μεγάλες γωνίες κλίσης.

Advertisement

Στα ηλεκτρονικά βοηθήματα βλέπουμε το Ducati Traction Control (DTC) EVO 2 που βελτιώνει τον έλεγχο της δύναμης στην έξοδο της στροφής και το Ducati Quick Shift up/down (DQS) EVO 2, που μειώνει τους χρόνους αλλαγής των ταχυτήτων στα ανεβάσματα και κάνει πιο σταθερή την μοτοσυκλέτα στην επιθετική οδήγηση. Βελτιώσεις έχουμε και για το ηλεκτρονικό γκάζι.

Ο τετρακύλινδρος V Desmosedici Stradale των 1.103 κυβικών παραμένει ως είχε με την απόδοση του να φτάνει στους 214 ίππους στις 13.000 και την ροπή στα 12,6 κιλά στις 10.000 στροφές.

Advertisement