Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati: Έρχεται νέα Multistrada με V4 κινητήρα;

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati: Έρχεται νέα Multistrada με V4 κινητήρα;

NEWSMOTO

Ducati: Έρχεται νέα Multistrada με V4 κινητήρα;

NEWSMOTO

Οι φήμες για μια νέα Ducati Multistrada με V4 κινητήρα κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο Internet . Τον τελευταίο καιρό όμως νέα δεδομένα αναφέρουν πως η 4κύλινδρη ιταλική μοτοσυκλέτα δοκιμάζεται ήδη και μπορεί να είναι έτοιμη για παρουσίαση το 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Οι τελευταίες πληροφορίες για την εξέλιξη της 4κύλινδρης Ducati Multistrada προέρχονται από το γερμανικό περιοδικό Motorrad που αναφέρει σε σχετικό του άρθρο ότι η μοτοσυκλέτα των δοκιμών εντοπίστηκε να εξελίσσεται στους δρόμους γύρω από τα κεντρικά της Ducati στο Borgo Panigale της Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

Οι Γερμανοί αναφέρουν ότι η μοτοσυκλέτα που θα αντικαταστήσει το δικύλινδρο μοντέλο βρίσκεται σε δοκιμές εδώ και ενάμισι περίπου έτος. Φωτογραφίες από τις δοκιμές της 4κύλινδρης Mutlistrada δεν έχουν έρθει μέχρι τώρα στην επιφάνεια αλλά το άρθρο αναφέρει ότι η σχεδίαση της μοτοσυκλέτας δεν διαφέρει σημαντικά από εκείνη της υπάρχουσας.

Παράλληλα αναφέρεται ότι η μοτοσυκλέτα των δοκιμών είναι εξοπλισμένη με τα νέα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της Ducati, Advanced Rider Assistance System (ARAS) που βοηθούν τον οδηγό να αναγνωρίσει έγκαιρα οχήματα που δεν έχουν πέσει στην αντίληψη του από ραντάρ στο εμπρός και πίσω μέρος. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί παράλληλα για να διατηρεί σταθερή την απόσταση της μοτοσυκλέτας από προπορευόμενα οχήματα όταν το cruise control έχει τεθεί σε λειτουργία. Για την τελευταία τεχνολογία δεν υπάρχει σχετική αναφορά από την Ducati.

Advertisement

H νέα Multistrada με τον 4κύλινδρο κινητήρα φημολογείται ότι θα παράγει ισχύ κοντά στους 170 ίππους, με τον κινητήρα να αποτελεί παραλλαγή εκείνου που γνωρίζουμε από το νέο Streetfighter που εξελίσσεται επίσης αυτό τον καιρό από την Ducati.