Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Διαχρονικό στυλ για το scrambler της SWM

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαχρονικό στυλ για το scrambler της SWM

NEWSMOTO

Διαχρονικό στυλ για το scrambler της SWM

NEWSMOTO

Η SWM αναβαθμίζει την οικογένεια των scrambler της με τη ρομαντική Six6 σε πολύ προσιτή τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η ιταλική SWM εκτός από τα enduro και supermoto της διαθέτει στην γκάμα της και μια σειρά από scrambler μοντέλα στα 125 και 500 κ.εκ. Το κορυφαίο της μοντέλο είναι το Six6, ένα γοητευτικό scrambler το οποίο έχει διαχρονικό στυλ με έντονες επιρροές από τα αγωνιστικά χωμάτινα μοντέλα του 1960.

Η Six6 500 είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα 445 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 30 ίππους. Εκτός από τη ροπάτη του απόδοση και ομαλή λειτουργία το σύνολο παράγει έναν βροντερό ήχο χάρη στις ιδιαίτερες διπλές εξατμίσεις που βγαίνουν ψηλά κάτω από τη σέλα. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χιλ. εμπρός με ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Τα φρένα διαθέτουν ABS και οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά Pirelli MT60 διπλής χρήσης. Στον εξοπλισμό η μοτοσικλέτα περιλαμβάνει αναλογικά όργανα σε vintage στυλ, φαρδύ τιμόνι, ψηλό φτερό εμπρός τύπου enduro, κάλυμμα κινητήρα και number plate στο πίσω μέρος.

Η SWM τρέχει μια προσφορά για την Six6 500 αυτήν την περίοδο με μια έκπτωση που φτάνει τα 460 ευρώ. Η νέα τιμή λοιπόν της μοτοσικλέτα είναι στις 4.490 ευρώ και θα τη βρείτε στο Central Store στην Αθήνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανεβάζει στροφές η SWM με καινούριο σπορ naked
Triumph Classics: Νέες χρωματικές επιλογές για το 2024
9+1 μοτοσικλέτες που ανυπομονούμε να οδηγήσουμε το 2024

Advertisement