Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Απόλυτη κυριαρχία Ducati στο Austin

Ελλάδα 10:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόλυτη κυριαρχία Ducati στο Austin

NEWSMOTO

Απόλυτη κυριαρχία Ducati στο Austin

NEWSMOTO

Σε θρίαμβο της Ducati εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Τέξας για τον 4ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

Advertisement
Advertisement

Ο Jorge Martin με ρεκόρ χρόνου 2.02.039 κέρδισε την Pole position στο Όστιν της Αμερικής, αφού πρώτα πέρασε από το Q1 ξεκινώντας πρώτος στον αυριανό αγώνα. Αυτή είναι η 2η φετινή pole για τον Martin ο οποίος έχει ξεκινήσει όλους τους αγώνες φέτος από την πρώτη σειρά του grid.

Στην δεύτερη θέση θα ξεκινήσει το Ducati του Jack Miller με χρόνο 2.02.042, με μόλις 0.003s διαφορά από την κορυφή ενώ την τρίτη θέση κλείνει ένα ακόμα Ducati αυτό του Pecco Bagnaia με χρόνο 2.02.167.

Από την 4η θέση θα ξεκινήσει ένα ακόμα Ducati, αυτό του Johan Zarco, μπροστά από το Ducati του Enea Bastianini ενώ την πρώτη εξάδα κλείνει ο Fabio Quartararo που είχε πτώση και δεν μπόρεσε για κάτι καλύτερο.

Advertisement
Advertisement

Τα εργοστασιακά Suzuki των Alex Rins και Joan Mir βρέθηκαν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα αφήνοντας τον Marc Marquez με την Repsol Honda στην 9η θέση ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Taka Nakagami με LCR Honda.

H Ducati είναι ο πρώτος κατασκευαστής μετά τη Honda το 2003 που κατακτά τις πέντε πρώτες θέσεις στο grid.

Advertisement

Ο αγώνας της Κυριακής αρχίζει στις 21:00 το βράδυ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μόνο αυτό το ΣΚ: Κέρδισε το ηλεκτρικό Seat Mo – Χωρίς δίπλωμα μοτοσικλέτας
Πανελλαδικές παρουσιάσεις για Ducati και Yamaha
MotoGP 2022: Ιστορική νίκη για τον Aleix Espargaro και την Aprilia