Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Από τη Ferrari στην… Aprilia!

Ελλάδα 3:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από τη Ferrari στην… Aprilia!

NEWSMOTO

Από τη Ferrari στην… Aprilia!

NEWSMOTO

O Massimo Rivola που αποτέλεσε αγωνιστικό διευθυντή της Scuderia Ferrari και από το 2016 επικεφαλής της Ακαδημίας Νέων Οδηγών της ιταλικής ομάδας, μεταπηδά στον κόσμο των δύο τροχών και αναλαμβάνει το ρόλο του CEO στην ομάδα της Aprilia!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Ιταλός που γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1971 στη Φαένζα, εντάχθηκε το 1998 στην ομάδα της Minardi, που είχε την έδρας της στη συγκεκριμένη πόλη, έχοντας ρόλο στο τμήμα marketing.

Σύντομα απέδειξε πως η παρουσία του είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη και στο αγωνιστικό κομμάτι και μάλιστα το 2005 έφτασε σε ρόλο Team Manager και Αγωνιστικού Διευθυντή.

Advertisement
Advertisement

Την επόμενη χρονιά η ιταλική ομάδα εξαγοράστηκε από τη Red Bull και μετονομάστηκε σε Scuderia Toro Rosso, με τον Rivola να διατηρεί το ρόλο του Team Manager.

To 2009 ήρθε η μεταγραφή του στη Ferrari, με τον ίδιο ρόλο. Το 2016 ανέλαβε την Ακαδημία και πλέον, μετά από 21 σεζόν στην F1, θα είναι από τις 7 Ιανουαρίου Διευθύνων Σύμβουλος στην Aprilia.

Η Aprilia προσπαθεί να ξεκολλήσει από την ουρά της κατάταξης του MotoGP και το 2019 έχει αξιοσημείωτη σύνθεση, με αναβάτες τους Andrea Iannone και Aleix Espargaro.

Advertisement

motegi18-rossi-leads-b640tall