Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Απίστευτο! Πρωταθλητής WSSP600 προσποιείται τραυματισμό και αποκλείεται!

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο! Πρωταθλητής WSSP600 προσποιείται τραυματισμό και αποκλείεται!

NEWSMOTO

Απίστευτο! Πρωταθλητής WSSP600 προσποιείται τραυματισμό και αποκλείεται!

NEWSMOTO

Η «ποδοσφαιρική» αντίδραση του Dominique Aegerter προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και στους Αγωνοδίκες!

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο συνηθισμένα θεάματα στους αγώνες ποδοσφαίρου είναι να βλέπουμε έναν παίκτη να κείτεται στο έδαφος τραυματισμένος, να σφαδάζει ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια από το ιατρικό επιτελείο. Τις περισσότερες φορές, ο παραλίγο μεταφερόμενος αθλητής στο νοσοκομείο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι μια χαρά και συνεχίζει να αγωνίζεται στον αγώνα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αποδεικνύοντας ότι έκανε ένα μεγαλοπρεπές θέατρο.

Αυτήν την τακτική μπορεί να την έχουμε συνηθίσει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αλλά δεν είναι κάτι που συναντάμε στις πίστες αγώνων μοτοσικλέτας. Για όλα όμως υπάρχει πρώτη φορά και αυτή ανήκει στον Dominique Aegerter. Ο Ελβετός αναβάτης της Yamaha αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 600 και το αγωνιστικό τριήμερο 29-31 Ιουλίου πήρε μέρος στον αγώνα του Most στην Τσεχία. Στον πρώτο αγώνα ενεπλάκη σε ένα μεγάλο ατύχημα που περιλάμβανε πέντε αναβάτες και είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί και εκείνος στην αμμοπαγίδα.

Advertisement
Advertisement

Ο Aegerter φάνηκε να πονάει και ζήτησε ιατρική βοήθεια κάτι που ανάγκασε τους Αγωνοδίκες να διακόψουν με κόκκινη σημαία τον αγώνα. Ο Ελβετός μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο όπου συνέχισε να διαμαρτύρεται ότι ζαλίζεται και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί, ο 31χρονος εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάτι, ενώ παραδέχτηκε στους γιατρούς πως δεν είχε κανένα σύμπτωμα.

Κατά την επιστροφή του στην πίστα οι Αγωνοδίκες κάλεσαν τον Aegerter να απολογηθεί και εκεί ο αναβάτης της Yamaha παραδέχτηκε ότι έπαιξε «θέατρο» και υπερέβαλε στις αντιδράσεις του με στόχο να διακοπεί ο αγώνας. Οι Αγωνοδίκες, που δεν πίστευαν στα αυτιά τους, αμέσως αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον πρωταθλητή του 2021 και να τον αποκλείσουν από τον πρώτο και τον δεύτερο αγώνα στο Most. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο Aegerter δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα στο πρωτάθλημα καθώς πριν από τον αγώνα της Τσεχίας είχε 9 στις 10 νίκες με προβάδισμα 64 βαθμούς από το δεύτερο! Άβυσσος η ψυχή του αναβάτη!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεφάντωμα στη Μύκονο και για τον Quartararo! (+video)
Moto GP Βαρκελώνης: Τρομακτική σύγκρουση (+video)
Δοκιμή: Benelli TRK502X