Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες της Suzuki GSX-S1000GX (+τιμή)

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες της Suzuki GSX-S1000GX (+τιμή)

NEWSMOTO

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες της Suzuki GSX-S1000GX (+τιμή)

NEWSMOTO

Η Suzuki έδωσε στη δημοσιότητα την τιμή της νέας GSX-S1000GX και ξεκίνησαν οι παραγγελίες της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Μόλις έναν μήνα μετά τα αποκαλυπτήρια της καινούριας sport crossover GSX-S1000GX μοτοσικλέτας της Suzuki στο Μιλάνο, η ελληνική αντιπροσωπεία έδωσε στη δημοσιότητα την τιμή της μοτοσικλέτας που ορίστηκε στις 17.995 ευρώ.

Η Suzuki παράλληλα, άνοιξε τις προπαραγγελίες της μοτοσικλέτας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ειδική σελίδα της Suzuki και να επιλέξουν το μοντέλο, τον χρωματισμό και τα γνήσια αξεσουάρ που επιθυμούν για να διαμορφώσουν τη δική τους μοτοσικλέτας. Σε δεύτερη φάση, ο επίσημος συνεργάτης της Suzuki που έχει επιλεγεί από τον αγοραστή θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να ολοκληρωθεί η προπαραγγελία.

Advertisement
Advertisement

Η νέα GSX-S1000GX φέρνει μαζί της πολλά πρωτοποριακά πράγματα που πρώτη φορά βάζει η Suzuki σε κάποιο μοντέλο της. Το βασικό στοιχείο οι αναρτήσεις. Είναι η πρώτη Suzuki που υιοθετεί τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις SAES (Suzuki Advanced Electronic Suspension). Το GX διαθέτει αυξημένη διαδρομή ανάρτησης 150 χιλ. εμπρός και πίσω για να δημιουργήσει μια όρθια θέση οδήγησης.

Η μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης βοηθά επίσης το GX να κάνει πιο φιλική τη μοτοσικλέτα στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Οι αναρτήσεις μπορούν ηλεκτρονικά να ρυθμιστούν από τον αναβάτη μέσω της οθόνης TFT της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Ο κινητήρας της GSX-S1000GX είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 152 ίππους και 106 Nm ροπής. Συνοδεύεται από πλούσια ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως traction control, ABS Στροφής, quickshifter, σύστημα ελέγχου της σούζας, μονάδα IMU και Cruise Control. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο περιμετρικό και το υποπλαίσιο ενισχυμένο, ενώ τα φρένα είναι της Brembo.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η τιμή της Suzuki V-Strom 800
Αποστολή newsmoto: Δείτε τα δύο νέα Suzuki στην EICMA 2023
Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η επετειακή Suzuki Hayabusa 25th Anniversary