Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανάβει φωτιές το νέο premium scooter στα 125 κ.εκ. της QJMotor

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάβει φωτιές το νέο premium scooter στα 125 κ.εκ. της QJMotor

NEWSMOTO

Ανάβει φωτιές το νέο premium scooter στα 125 κ.εκ. της QJMotor

NEWSMOTO

Η QJMotor προσθέτει στην γκάμα της ένα καινούριο scooter που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το 2024.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor συνεχώς επεκτείνει την γκάμα της στην Ελλάδα με νέα μοντέλα μοτοσικλετών, αλλά και scooter. Αυτήν τη φορά η Γκοργκόλης ΑΕ φέρνει στο προσκήνιο ένα καινούριο scooter το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ το 2024 κυρίως λόγο του ολοκληρωμένου χαρακτήρα του.

Το QJMotor MTX 125 είναι ένα scooter 125 κ.εκ. το οποίο τοποθετείται στην κατηγορία premium. Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος και επιθετικός ακολουθώντας τη δομή του μεγαλύτερου Fort 350. Ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι το τιμόνι τύπου μοτοσικλέτας που χρησιμοποιεί με καβαλέτα τοποθετημένα σε πλάκα τιμονιού. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός είναι LED και τα φλας είναι ενσωματωμένα, ενώ πίσω η ουρά είναι πιο εκλεπτυσμένη και λιγότερο σπορ.

Advertisement
Advertisement

Το MTX 125 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 15 ίππους και 12 Nm ροπής. Χρησιμοποιεί ψεκασμό της Bosch και αυτόματο CVT κιβώτιο ταχυτήτων προσφέροντας δυναμικές επιδόσεις, αλλά και οικονομία στο καύσιμο. Το σύνολο συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control) που μεγιστοποιεί την ασφάλεια του scooter.

Για την απροβλημάτιστη οδηγική συμπεριφορά του scooter, η QJMotor έχει τοποθετήσει τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι εξοπλισμένα με ABS και οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω, ενώ η τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου των 8 λίτρων στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη βοηθάει στη συγκέντρωση των μαζών χαμηλά.

Advertisement

Εντυπωσιακός είναι και ο εξοπλισμός του QJMotor MTX 125. Στο νέο αυτό scooter συναντάμε ψηφιακή οθόνη TFT πολλαπλών ενδείξεων με χειρισμό από το τιμόνι, Full LED φώτα, USB θύρα φόρτισης, ενσωματωμένο συναγερμό, keyless σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Advertisement

Το MTX 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς και άκρως ανταγωνιστική τιμή στα 2.795 ευρώ. Θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.